tromaktiko: Χιμένεθ... ως τον Ιούνιο

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Χιμένεθ... ως τον Ιούνιο



Ο Ισπανός προπονητής δεν είχε μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, την Τρίτη οι Κιτρινόμαυροι είχαν ρεπό, οπότε άκουσαν τον προπονητή τους την Τετάρτη. «Όποιος δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα κάνει προπόνηση και δεν θα παίζει. Θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Με τον Παναθηναϊκό φάγαμε τρία γκολ λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Θα έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι πρώτα είστε αμυντικοί και μετά όλα τα άλλα», είπε προς τους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός.

Είναι προφανές ότι ο Χιμένεθ απευθυνόταν προς όσους φταίνε προσωπικά για τα τρία γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ. Οι Μανωλάς-Μάκος στο πρώτο, αρκετοί στο δεύτερο, ο Μανωλάς στο τρίτο...

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού η έκδηλη απογοήτευση του Ισπανού κόουτς τον αναγκάζει να επαναλάβει ότι θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα είμαι εδώ ως τον Ιούνιο και είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα μέχρι τότε», και στη συνέχεια θέλησε να μιλήσει στον εγωισμό των παικτών, υπογραμμίζοντας: «Όποιος είναι άντρας και θέλει να με ακολουθήσει από εδώ και στο εξής πρέπει να τα δίνει όλα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μην βάζει όλο του τον εαυτό στην ομάδα».

Μπερδεμένες δοκιμές...

Σε ό,τι αφορά τα της προπόνησης, ο Χιμένεθ έβαλε στη μία ομάδα τους Καράμπελα, Γιάχιτς, Μανωλά, Νασούρι, Καφέ, Μάκο, Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο και στην άλλη τους Νταντόμο, Αργυρίου, Δέλλα, Ματέος, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπερνς, Εντερ, Νικόλτση, Αμπντουραχμάνι.

Σαμπντόρια και Οσέρ στο ΟΑΚΑ

Εκπρόσωποι των Σαμπντόρια και Οσέρ θα βρεθούν στις 20/2 στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!