tromaktiko: Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2013»

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2013»



Η Αναπληρωτής Πρέσβης και Υπεύθυνη Εξωτερικών υποθέσεων της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα κα Zhao Liying, μαζί με τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της...
Κίνας στην Αθήνα κο Zhang Zhan επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά το Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά στο Γραφείο του, σήμερα Παρασκευή 16-8-2013 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΥΠΑΤΗ 2013», το οποίο πραγματοποιείται στην Τ.Κ. Υπάτης, από την Τετάρτη 14 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και περιλαμβάνει εκδηλώσεις διαφορετικών πολιτισμών και μουσικών .

Την Αναπληρωτή Πρέσβη και Υπεύθυνη Εξωτερικών υποθέσεων της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα κα Zhao Liying, μαζί με τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα κο Zhang Zhan, υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα, την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης κα Βίκυ Παπανάγνου και την Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων «ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ» κα Μαρία Λαϊνά .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Αναπληρωτή Πρέσβη κα Zhao Liying για τις αναπτυξιακές προοπτικές, την ιστορικότητα της περιοχής και τις προοπτικές συνεργασίας και της παρέδωσε υπόμνημα, ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!