tromaktiko: Έλεος με την συνέντευξη του Μπουτάρη και τους ομοφυλόφιλους

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Έλεος με την συνέντευξη του Μπουτάρη και τους ομοφυλόφιλους



Πολύ καλά τα είπε ο κύριος. Έλεος δηλαδή τώρα που θα κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι παρέλαση στην Θεσσαλονίκη...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1285.html ) και θέλουν θα θεσπιστεί και τελετή για γάμους ομοφυλόφιλων. Ο Μπουτάρης είπε μια άποψη σε ένα τέτοιο περιοδικό για να το παίξει και καλά δημοκράτης και για να μην νομίζουν κάποιοι προοδευτικάριοι αριστεροί αναρχοσυριζαίοι οτι δεν είναι δεξιός ή κομπλεξικός.

Ο γάμος είναι θρησκευτικό έθιμο που προέρχεται από τα βάθη των αιώνων και αφορά άτομα του αντίθετου φύλου που θέλουν να κάνουν οικογένοια, το έθιμο αυτό στον κόσμο δεν έχει προέλθει μόνο από τους ορθόδοξους χριστιανούς αλλά και από όλες τις θρησκείες υπάρχει κάποια τελετή. Τώρα θέλουν οι ομοφυλοφιλοι στο όνομα της προόδου της νέας εποχής του 2011 και οτι άλλου σκεφτούνε να θεσπιστεί με νόμο και τελετή ομοφυλοφίλων.

Σιγά μην το αποδεχτεί η κοινωνία αυτό. Και πολύ καλά κάνουν οι γονείς και διακόβουν τις σχέσεις με τα ομοφυλόφιλα παιδιά τους, δηλαδή η μάνα και ο πατέρας πως γέννησαν το παιδί τους? Μπορεί να γεννηθεί παιδί από gays ή λεσβίες ?.
Έχετε φανταστεί ποτέ εκεί που θα σας λέει ο πατέρας/μητέρα σας, άντε γιέ/κόρη μου κάποια στιγμή να παντρευτείς να κάνεις οικογένεια, και να ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα εγγονάκι και να τους πεί ξαφνικά ο γιός/κόρη είμαι gay/λεσβία οπότε άστο.... μαρέσει που αναρωτιέται ο κύριος για τους γονείς που διακόβουν τις σχέσεις με τα ομοφυλλα παιδιά τους.....

Και μετά ακούμε και τα άλλα απίστευτα να υιοθετούνε παιδιά σε ξένες χώρες ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι δυνατόν να μεγαλώσει φυσιολογικά στην ψυχολογία ένα παιδί που θα έχει 2 γονείς μόνο άντρες ή μόνο γυναίκες ? Τι άποψη θα έχει το παιδί αυτό για τους ανθρώπους που έχουν αντίθετο φύλο από αυτό τον ομοφυλόφιλων γονέων του ? Τώρα μου θέλετε και να επιτραπεί στην Ελλάδα η υιοθεσία παιδιών από gays. Έκαναν οι άλλοι γάμο gays στην Κώ και ξεφτίλισαν το νησί σε όλη την Ελλάδα, οι κάτοικοί όχι μόνο έπρεπε να βρίσουν τον δήμαρχο που το επέτρεψε αλλά έπρεπε να μπουκάρουν και να τους πλακώσουν κιολας.

Και από προσωπική εμπειρία οσοι είναι ομοφυλόφιλοι συμβαίνει διότι έχουν μεγαλώσει με λανθασμένη νοοτροπία στα σχολικά χρόνια και ειδικά του δημοτικού. Ντροπαλά παιδάκια που δεν αποκτούν επικοινωνία με κορίτσια και γενικά με παιδιά του αντίθετου φύλου,πηγαίνουν γυμνάσιο και λύκειο αποκτώντας ψυχολογικά προβλήματα και ενηλικιώνονται, οι μισοί γνωρίζοντας οτι είναι gay ενώ οι άλλοι μισοί καταλήγουν με ψυχοφάρμακα. Μην μου πείτε οτι υπερβάλλω, το έχω δει και έχω μιλήσει με άτομά τέτοια.

Για να τελειώνουμε, τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομόνυμα αποθούνται, πάρτε το πρέφα όσο ποιο καλά γίνεται, όσο ποιο σύντομα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για εσάς. Από εκεί και πέρα στα κρεβάτια σας κάντε οτι σας γουστάρει με όποιον σας γουστάρει, αλλά γάμους βαπτίσια υιοθεσίες κτλπ χάνετε απλά τον καιρό σας όσο και να ζητάτε, η κοινωνία και η εκκλησία δεν θα αποδεχθεί και θα εμποδίσει οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια υπάρξει από το κράτος.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!