tromaktiko: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διατροφή και διαιτολογία!θα παρουμε ποτε πτυχειο;

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διατροφή και διαιτολογία!θα παρουμε ποτε πτυχειο;



Θα ηθελα να δηλώσω τη στήριξη στην καθηγήτρια απο το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που εχασε τοσο άδικα τη δουλειά της, να επιβεβαιώσω αυτα που καταγγείλει και να την ευχαριστησω που αποφασισε να μοιραστει με ολους μας αυτο που της συνεβη και κυριως το λογο για τον οποιο απολυθηκε...
Η κατασταση σε αυτο το τμημα ειναι απαραδεκτη (δεν πιστευω βεβαια οτι διαφερει κατα πολυ απο αλλα τμηματα ΤΕΙ και ΑΕΙ) με τα μαθηματα "αλυσιδες" οπου αξιζει να αναφερω οτι οι πολυαγαπημενοι μας καθηγητες αποφασισαν οτι δεν πρεπει να "σπανε"¨ποτε με αποτελεσμα να εκτοξευουν το μεσο ορο φοιτησης της σχολης μεχρι την αποκτηση του πτυχειου. Το σημεντικοτετρο βεβαια με την υποθεση των αλυσιδων ειναι οτι οι καθηγητες μας αποφασιζουν να κοβουν τους περισσοτερους φοιτητες στα μαθηματα "αλυσιδες" αφου πρεπει να αποφευγουν το συνωστισμο τους στα επομενα μαθηματα...καταλαβαινετε λοιπον ποσο αξιοκρατικη ειναι η βαθμολογηση μας και με ποσο δικαιο τροπο αποφασιζουν οι καθηγητες μας για ποσους μηνες ακομα θα αναγκαζονται οι γονεις μας να πληρωνουν ενα καρο χρηματα για να μπορεσουμε να παρουμε ενα πτυχειο ΤΕΙ!!!
Τα συγχαρητηρια μας κυριοι και κυριες! (δυστυχως δε διαθετω το θαρρος να αναφερω και τα ονοματα των καθηγητων που αποφασιζουν για το μελλον μας...καθως δε θα καταφερω ποτε να τελειωσω τη σχολη! αυτοι οι ανθρωποι δε φοβουνται τιποτα και κανεναν...γιατι αραγε???)

Aναγνώστης

-------------------------------------------------------

Απαντηση στο : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2203.html

Το σύστημα που περιτριγυρίζει τη σχολή και κάθε σχολή είναι βρόμικο. Καλά θα κάνετε (οχι εσείς προσωπικά) να αφήσετε στην άκρη βεντετισμούς και καφριλίκια, οι φοιτητές και οι γονείς τους που πληρώνουν για να σπουδάζουν τα παιδιά τους θα αγανακτήσουν και τότε θα τρέχετε να κρυφτείτε! Εγώ δε θα σας πω οτι οι καθηγητές κόβουν για να παίρνουν περισσότερα χρήματα. Όμως θα σας ρωτήσω.... άτομα που δέν αξίζει να περναν μαθήματα γιατί τα περνάν? Σε τι αποσκοπούν τέτοιες κινήσεις? Έχει σκεφτεί κανένας την ώρα που κόβει ένα σχεδόν πτυχιούχο φοιτητή, ! τον κόπο του μεροκαματιάρη πατέρα του που τον στέλνει να σπουδάσει σε μια άλλη πόλη, που θα χρειστεί προφανός να πληρώνει ενοίκια και αλλα για ένα ακομη εξάμηνο? Έτσι για ένα καπρίτσιο ενός καθηγητή? Αλλα βέβαια..... τι περιμένεις απο ένα σύστημα σάπιο? Σάπιο όσο δεν πέρνει! Και βγένει μετά η υπουργός και λέει οτι θα τα φτιάξουμε όλα. Υπουργός που το πρώτο πράγμα που δήλωσε την πρώτη ημέρα ανάληψης του υπουργείου οτι είναι μακρία το υπουργείο απο το σπίτι της στη Γλυφάδα!!! Ε βέβαια και ο πρύτανης και ο απλός καθηγητής μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πιός θα το σταματήσει άλλωστε?Ίσως η αγανάκτηση!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!