tromaktiko: Απαραδεκτα τα Πρινου στην Πατρα

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Απαραδεκτα τα Πρινου στην Πατρα



Κατ΄ αρχην περαν του οτι σε σκοτιζουν βαζοντας κοπελιτσες στην Αγ. Νικολαου με το ζορι να θελουν να σου δωσουν "εικονικα δώρα" λενε και ψεματα σε αυτα που προσφερουν ειναι και ιδαιτερα αγενης.
Χθες λοιπον πηγαινοντας με μια φιλη μου που ειναι πελατισα τους και την καλεσαν για εναν δωρεαν καθαρισμο προσωπου που εν τελει ηταν απλα εφαρμογη δυο ενυδατικων σκευασματων (καμια σχεση με τη 2ωρη περιποιηση που απαιτει ενας καθαρισμος).

Στραφηκαν προς εμενα και καλα οτι δικαιουμαι και εγω δωρο κλπ. Με τα πολλα ρωτησα τι προσφερουν και η κοπελιτσα αφου σημειωσε τα προσωπικα μου στοιχεια μου ειπε οτι κερδισα δωροεπιταγη 150 ευρω για περιποιηση προσωπου η σωματος η αποτριχωση με παλμ. φως. Δηλωσα ενδιαφερον για την αποτριχωση με παλμ. φως. Εν αναμονη της εξελιξης εμφανιστηκε μια εξαγριωμενη κυρια και αρχισε τα παραμυθια περι του οτι δεν θα ηταν λογικο να μου εκαναν εφαρμογη σε μια περιοχη της αποτριχωσης γιατι κοστιζει παρα πολυ και δεν τους συμφερει ενω αλλαξε το αρχικο δωρο σε απλη περιποιηση προσωπου και σωματος(να σημειωθει οτι εδειξα αδιαφορια για αυτου του ειδους τις προσφορες εξ αρχης και επισης η κοπελα η αρχικη μου ειχε δωσει 3 επιλογες και ειχα ηδη διαλεξει τη μια) με πολυ ασχημη συμπεριφορα με χαρακτηρισε αχαριστη και οτι αυτα που μου προσεφεραν κοστιζαν πανω απο 150 ευρω. Προσπαθησα να εξηγισω τα οσα ειχαν αναφερει την ωρα που εταζαν αλλα ματαιο η κυρια δηλωσε οτι συναναστρεφεται μονο με σοβαρους πελατες.. Τι και αν ειχαν δει το σκηνικο και αλλες κυριες και φυσικα προσπαθισαν και αυτες να εξηγησουν οτι οντως αλλα λενε οι κοπελες  στην εισοδο και αλλα κανουν στο κεντρο! Συμπερασματα δικα σας προσοχη για την εν λογω εταιρια!

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!