tromaktiko: Απάντηση Δήμου Αμαρουσίου σε σχόλιο για την οδό Eυκαλύπτων

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση Δήμου Αμαρουσίου σε σχόλιο για την οδό Eυκαλύπτων



Με αφορμή σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας και αφορά τη διαμόρφωση της οδού Ευκαλύπτων, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
Πράγματι στην οδό Ευκαλύπτων βρίσκονταν σε εξέλιξη έργα, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πολεοδομική ενότητα των Αναβρύτων. Στόχος των έργων αυτών ήταν η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της γειτονιάς, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και η ασφαλής μετακίνηση πεζών.

Δυστυχώς, όπως συνέβη και σε μια σειρά άλλων παρεμβάσεων της Δημοτικής Αρχής στην πόλη, τα έργα σταμάτησαν προσωρινά εξαιτίας καταγγελιών που προήλθαν τόσο από δημοτικό σύμβουλο της Αντιπολίτευσης, όσο και από πολίτη που έχει αναγάγει την κατάθεση προσφυγών και ενστάσεων σε καθημερινή του πρακτική.

Οι καταγγελίες αυτές δημιούργησαν νομικές και πολεοδομικές εμπλοκές στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών. Με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου να αναζητούν τρόπους οριστικής διευθέτησης και αντιμετώπισης των εμποδίων, ώστε σύντομα να έργα να επαναξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Άρα, για την προσωρινή διακοπή των εργασιών στην οδό Ευκαλύπτων που πράγματι υπάρχει, δεν είναι υπεύθυνη η σημερινή Διοίκηση του Δήμου, αλλά αυτοί που προκαλούν με τις καταγγελίες τους την καθυστέρηση σε ένα έργο που θα αντιμετωπίσει οριστικά ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της γειτονιάς των Αναβρύτων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμαρουσίου

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!