tromaktiko: Καρκινοπαθείς στο έλεος του θεού. δεν υπάρχει 5-fu στα νοσοκομεία. που είναι τα ΜΜΕ;

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Καρκινοπαθείς στο έλεος του θεού. δεν υπάρχει 5-fu στα νοσοκομεία. που είναι τα ΜΜΕ;



Για ακόμη μια φορά οι καρκινοπαθείς, οι περισσότερο ταλαιπωρημένοι ίσως από όλους τους πάσχοντες χρόνιων ασθενειών... έρχονται αντιμέτωποι με την κακοδιαχείριση και την αδιαφορία του Κράτους και των Ιθυνόντων των δημοσίων Νοσοκομείων.
Το πιο συνηθισμένο χημειοθεραπευτικο φάρμακο στον, η ουσία 5-φλουορακίλη έχει έλλειψη στα νοσοκομεία όλης της χώρας εδώ και μια εβδομάδα όπως μας είπαν στο Αντικαρκινικό Μεταξά, και το παράξενο είναι ότι δεν έχει ακουστεί τίποτε στα ΜΜΕ.

Η ταλαιπωρία δεν έχει προηγούμενο καθώς οι άνθρωποι δεν ειδοποιούνται οτι η προκαθορισμένη θεραπεία δεν θα γίνει. Πηγαίνουν στο νοσοκομείο από τις 7:30 το πρωί για να πιάσουν σειρά, περιμένουν τους γιατρούς που ξεκινάνε δουλειά κατά τις 9:00, μπαίνουν στη διαδικασία να τρέχουν στους ορόφους πανω-κατω για γραφειοκρακικές σφραγίδες φωτοτυπίες γνωματεύσεων, ξανά σφραγίδες κλπ, όπως κάθε φορά, περιμένουν υπομονετικά στην σειρά τους να τους φωνάξουν για ΧΜΘ, και κατά τις 11:00 τους σκάνε το παραμύθι. "Υπάρχει έλλειψη στα φάρμακα. θα πρέπει να ξαναέρθετε σε 2 εβδομάδες."

Όταν διαμαρτυρηθήκαμε έντονα στην Διοίκηση έπειτα από προτροπή του ΟΕΚΚ, μας είπαν "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι . Δεν είστε μόνο εσεις, μιλήστε με το θεράποντα ιατρό να σας αλλάξει θεραπεία" … λες κι έχεις πονοκέφαλο και σου λέει μας τέλειωσε το Depon πάρε Ασπιρίνη.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ???

Δώστε το μου εγγράφως να πάω στο εξωτερικό να κάνω θεραπεία ή μήπως το πάμε όπως με τους διαβητικούς?

Αφού θα το χάσουν το πόδι τι τα θέλουν τα ειδικά παπούτσια…???
Τα συμπεράσματα δικά σας.



Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!