tromaktiko: Σχετικά με: "Η απίστευτη ατάκα του διοικητή τροχαίας της Αττικής Οδού"

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: "Η απίστευτη ατάκα του διοικητή τροχαίας της Αττικής Οδού"



Είμαι και εγώ ένας πολύπαθος πολίτης αυτής εδώ της χώρας και πιστεύω ότι θα πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για τις αυθαιρεσίες της εξουσίας και τις μεγάλες αυξήσεις.
Νομίζω όμως ότι η υπερβολή ακόμα και στις διαμαρτυρίες κάνει κάποιους γραφικούς και χάνουν το δίκιο τους. Όπως και να το κάνουμε ανάγκασαν να έρθει στη διαμαρτυρία τους ο ίδιος ο διοικητής της τροχαίας Αττικής Οδού τον οποίο δεν τον άφησαν ούτε να μιλήσει. Τους έλεγε ότι παρακωλύουν τη συγκοινωνία και εκείνοι τον γιουχάιζαν. Τι έπρεπε να τους πει δηλαδή. Με ποιόν ήθελαν να συνομιλήσουν με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Δηλαδή θα συνομιλούσαν καλύτερα με ένα πλήρωμα περιπολικού του 100 από τον Διοικητή της τροχαίας.
Επίσης διαμαρτυρόντουσαν για την Αττική Οδό, ένα δρόμο κόσμημα, με κόστος σχετικά πολύ μικρό με αυτά που σου προσφέρει και όχι μόνο. Μπορώ να καταλάβω αυτούς που διαμαρτύρονται όταν αναγκάζονται να πληρώσουν διόδια σε δρόμους καρμανιόλες ή όταν αναγκάζονται να τους χρησιμοποιήσουν πληρώνοντας διόδια για να πάνε στο διπλανό χωριό, να πάνε στο χωράφι τους, να πάνε στη δουλειά τους, να πάνε στο μαγαζί τους κ.λ.π. Όμως η χρήση της Αττικής Οδού είναι προαιρετική και όσοι δεν επιθυμούν να πληρώσουν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άλλους δρόμους και όχι ιδιαίτερα δύσκολους για να φθάσουν στο προορισμό τους. Ας φροντίσουν λοιπόν οι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΙ προκειμένου να μη χάνουν το δίκιο τους να διαμαρτύρονται χωρίς υστερίες και εκεί που πρέπει. Διαφορετικά γίνονται γραφικοί και περίγελος των υπολοίπων.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!