tromaktiko: Εκρυθμη η κατάσταση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Εκρυθμη η κατάσταση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου



Τα τελευταία 15 χρόνια η ασυλία των δημοτικών αρχών προς τις ομάδες τσιγγάνων που έχουν εγκατασταθεί στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου έφερε τους κατοίκους της περιοχής σε απόγνωση...
 με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι μετά από περιστατικό τροχαίου και ξυλοδαρμών που υπέστησαν 3 νεαροί κάτοικοι από ομάδα τσιγγάνων.


Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8 στην πλατεία των Νεοκτίστων Ασπροπύργου, νεαρός χτυπήθηκε από τσιγγάνους που έκαναν drifting με τα αυτοκίνητά τους στην διάβαση σιδηροδρομικών γραμμών που υπάρχει στην περιοχή. Αφού τον εγκατέλειψαν, ειδοποιήθηκαν άμεσα δυο φίλοι του, ο Ν.Δ. και ο Π.Λ. (τα ονόματά τους στην διάθεσή μας) οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν και μετά από παρέμβαση του προέδρου του συλλόγου κατοίκων της πόλης και ομάδας εξαγριωμένων κατοίκων, ασθενοφόρο τους μετέφερε προληπτικά σε νοσοκομείο.
Στην συνέχεια όμως τα πράγματα οξύνθηκαν. Το πλήθος των κατοίκων μεγάλωνε, 3 διμοιρίες των ΜΑΤ ήταν σε κατάσταση stand by και παρά τις απειλές του τύπου "αύριο θα πεθάνετε" 'η "αύριο θα φύγετε όλοι από εδώ" από τους τσιγγάνους , ομάδα νεαρών πήρε τον νόμο στα χέρια της και πετώντας κροτίδες και μολότωφ έκαψε καταπατημένες εκτάσεις από τσιγγάνους.
Κι επειδή ζούμε και στο Ελλαδιστάν, δεν έλλειψαν και οι φωνές κατοίκων που διχασμένοι από την παρουσία των ΜΑΤ τα έβαλαν μαζί τους με αποτέλεσμα να δεχτούν χημικά !
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (ξημερώματα Πέμπτης 14/4/2011 1:15 το βράδυ) , οι 3 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι ακόμα στην περιοχή αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει για τους κατοίκους των Νεοκτίστων.
Συμπερασματικά, οι δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών δημιούργησαν το πρόβλημα με τους τσιγγάνους προκειμένου να τους εγκαταστήσουν κάπου και να λάβουν τα κονδύλια επιδότησης από την Ε.Ε.. Ο νυν δήμαρχος ωστόσο έλαμπε δια της απουσίας του στο συμβάν το οποίο παρακολούθησαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου τα οποία αγνοήθηκαν ή και χλευάστηκαν από τους κατοίκους .
http://proagelosnews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!