tromaktiko: Απάντηση στο άρθρο του ηγούμενου Ιγνάτιου

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση στο άρθρο του ηγούμενου Ιγνάτιου



Διαβάστε αυτό το άρθρο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_3896.html
Πράγματι το σενάριο του σίγουρα θα άγγιζε τον κινηματογράφο του HOLLYWOOD..το σημείο που η Παναγία παίζει παζλ με τα κομμάτια του νεκρού ενώ επίσης παραδίδει και μαθήματα υψηλής ραπτικής, με συγγίνησε.. Είμαι χρόνια λάτρης των ''σπλατεροχόρορ'' ταινιών και οφείλω να ομολογίσω πως κάτι τόσο ανώμαλο και διεστραμένο δεν έχω ξαναδεί..
Το ηθικό δίδαγμα είναι οτι.. Ναι! επειδή εδώ στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. χρειαζόμαστε καινούρια πρόσωπα για να πιστεύουν, (πλούσιοι μουσουλμάνοι που μας τάζουν χρήματα ας πούμε)κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους κρατήσουμε ζωντανούς..
Ο άνθρωπος που σκότωσαν τις προάλλες στο κέντρο (απ ότι φαίνεται μουσουλμάνοι ηταν υπεύθηνοι κ αυτό το λέω μόνο και μόνο για να ανάψω τα αίματα) δεν άξιζε κάποια Παναγία να τον επαναφέρει στη ζωη? ΑΑΑΑ τι λέω προφανώς δεν είχε τάξει χρηματικό ποσό στο τοπικό μοναστήρι..
Για να επανέλθουμε λίγο, το να αναστηθείς εφόσον έχεις πεθάνει ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, οπότε αγαπητοί βλακέντιοι που τον ελεύθερο χρόνο σας εργάζεστε στην MASTURBATION INC. χωρίς πληρωμή και τον υπόλοιπο συγγράφετε ΑΣΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ - ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ HOLLYWOOD, τρείς λέξεις έχω να σας πώ DIE DIE DIE (my darlings)
Λοιπόν μη μας πουλάτε παραμύθια και προπαγάνδες..ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
Και ένα τελευταίο ηθικό δίδαγμα από τον κύριο ηγούμενο που το έγραψε: ΚΑΝ ΤΟ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΑΒΑΣ! 80.000 $ ΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ 800.000 $ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ! ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ! 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!