tromaktiko: Έπεσε και η ταφόπλακα! Ακόμα σπίτι κάθεστε;

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Έπεσε και η ταφόπλακα! Ακόμα σπίτι κάθεστε;



Προ ολίγου ο Γιώργος(ναι αυτός που είναι στη θέση του πρωθυπουργού) ανακοίνωσε τα νέα μετρά που περιληπτικά σημαίνουν ότι αυξάνονται οι άνεργοι...
οι εργάτες γίνονται είλωτες, οι μισθωτοί δούλοι, οι συνταξιούχοι(όσοι επιζήσουν) ρακοσυλλέκτες!
Για τους μόνους που δεν ανακοίνωσαν μετρά είναι οι φίλοι τους (όλων των κόμματων), οι βιομήχανοι, οι εργολάβοι, οι κανόναρχος και φυσικά οι εαυτοί τους. Αυτοί λοιπόν θα συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν, να έχουν ασυλία, να τρομοκρατούν το κόσμο μέσα από τα κανάλια τους, να απολαμβάνουν όλα όσα εμείς στερούμαστε. Και δεν εννοώ τα κότερα και τις βίλλες αλλά την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια για μας και τα παιδιά μας. Εννοώ το δικαίωμα στην εργασία, στα υλικά αγαθά που εμείς παράγουμε για λογαριασμό τους, στην παιδεία και στην υγεία(η δωρεά αυτών των δυο έχει πάψει προ πολλού)!
Αντί να καθόμαστε λοιπόν στα σπίτια μας ας ξεκινήσουμε να κάνουμε τους τριακόσιους έξω από το σύνταγμα τριακόσιες χιλιάδες! Θεσμός δεν είναι ούτε το κτίριο της Βουλής ούτε τα εγωκεντρικά και ανίκανα ανθρωπάκια που σουλατσάρουν μέσα σε αυτό αποφασίζοντας να ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος μας!
Είναι υποχρέωση των Ελλήνων πολιτών να εξασφαλίσουν την λειτουργιά του συντάγματος και όχι την ασυδοσία των πολιτικάντηδων!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!