tromaktiko: Επιστολή διαματυρίας Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Επιστολή διαματυρίας Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού



Σας γνωστοποιούμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...
μετά από σειρά γεγονότων όπως, Ένορκη Διοικητική Εξέταση για οικονομικά, πόρισμα που δεν ανακοινώνεται, ξεσηκωμός όλων των Εθελοντών Σαμαρειτών σε όλη την Ελλάδα για τον εμπαιγμό τους και την εις βάρος τους κοροϊδία από την διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού λόγω ακύρωσης προγραμματισμένων Πανελλήνιων Εξετάσεων των Εθελοντών Σαμαρειτών 5 ώρες πριν, γενική καθίζηση σε όλους τους τομείς και τις δράσεις των Εθελοντών Σαμαρειτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κύριο Εμμανουήλ Ραπτάκη, Υπαρχηγό του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου και Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών Περιφέρειας Κρήτης στο τηλέφωνο: 6932.908.384.

Συνεχίζεται το παιχνίδι στις πλάτες των Εθελοντών Σαμαρειτών

Μετά την αναίτια και χωρίς καμία λογική, ακύρωση των από 8 μηνου προγραμματισμένων Πανελλαδικών Εξετάσεων του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και μη λαμβάνοντας καμία απολύτως επίσημη απάντηση από τον κύριο Ανδρέα Μαρτίνη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι επέλεξαν το κρυφτούλι από όλους τους Εθελοντές που ξεσηκώθηκαν σε όλη τη χώρα, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να προσέλθουμε στις εξετάσεις που τόσο βιαστικά και σύντομα όρισαν κάποιοι, αλλά θα απέχουμε, ζητώντας να σταματήσουν τα χυδαία και επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος των Εθελοντών, που εδώ και έξι μήνες ταλαιπωρούν το Σώμα και θα συνεχίσουμε δυναμικά να φωνάζουμε σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση για το σταμάτημα της κατρακύλας που έχουν προκαλέσει στους Εθελοντές Σαμαρείτες.

Εξακόσιοι σαράντα Εκπαιδευόμενοι Εθελοντές σε όλη την επικράτεια πέντε ώρες πριν την διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων τα ’χασαν στο άκουσμα της εντολής ακύρωσης των εξετάσεων. Η επίδειξη δύναμης και εξουσίας είναι προσφιλής τακτική δικτατορικών καθεστώτων και δεν αρμόζει σε ηγεσία ανθρωπιστικού οργανισμού.

Καλούμε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. κύριο Ανδρέα Μαρτίνη, να δημοσιοποιήσει το πόρισμα της επιτροπής που διενέργησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να μάθουμε ποιοι έπαιξαν εις βάρος μας τόσο καιρό, ποιοι είναι αυτοί που από το καναπέ τους και το κρεβάτι τους μας έδιναν εντολές, και να λάβει άμεσα δίκαιες αποφάσεις, ώστε να επανέλθει η ομαλή και ασφαλής λειτουργία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Η σημερινή κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και επικίνδυνη και τα χυδαία παιχνίδια της εξουσίας στις πλάτες των Εθελοντών προκαλούν.

Καλούμε το 25μελές Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ. το οποίο αποτελείται από ισχυρές προσωπικότητες της χώρας μας να πάρει άμεσα θέση και απόφαση, προκειμένου να συνεχίσουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία μας.

Όλοι οι Εκπαιδευόμενοι Εθελοντές και δεκάδες εκατοντάδες ακόμη επιχειρησιακοί Εθελοντές, δηλώνουμε παρόντες, μάχιμοι, έτοιμοι.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είναι ταγμένοι να προσφέρουν και δεν ανέχονται την κοροϊδία της καρέκλας και των ανύπαρκτων παχουλά αμειβόμενων
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!