tromaktiko: Φέρνουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες...

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φέρνουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες...



Ευχομαι να ΜΗΝ γινει πραξη αυτο που αναφερεις,αλλα οταν καιγεται το σπιτι του γειτονα τοτε να εισαι ετοιμος και για το δικο σου.
Εγω ζω με την πενταμελη οικογενεια μου στο κεντρο που "μαστιζεται¨"οπως γραφεις απο τους φρικτους εγκληματιες και τα εργα τους.Τα δικα μου παιδια εχουν βιωσει την βια εξω απο το σχολειο τους στο δρομο για το φροντιστηριο,στην πλατεια,(βολτα απαγορευεται)πρεπει να κοιτανε και να προσεχουν σε καθε βημα τους.Η δικη μας η ζωη εχει λιγοτερη αξια απο την δικη σας,τα δικα μας σπιτια γιατι να χασουν την αξια τους η ποιοτητα ζωης για μας γιατι να χειροτερεψει.Πριν λιγα χρονια υπηρχε γειτονια, τωρα η ζωη μας βιαζεται καθημερινα με πολλους τροπους και οταν κανουμε διαμαρτυριες και παραστασεις μας κατηγορουν για φασιστες,ακροδεξιους και αλλα πολλα.Ισως πολλοι κατοικοι των "καλων"περιοχων που μας γραφεις να ειναι μεσα σ αυτους που μας κατηγορουν για ολα τα παραπανω.Τωρα αυτη τη στιγμη που γραφω η εισοδος της πολυκατοικιας που μενουμε οπως καθε βρα! δυ εχει καταληφθει με καθε λογης α! τομα που φωναζουν, σπανε μπουκαλια μπυρας, καυγαδιζουν,γελανε.οσο για την ΕΛ.ΑΣ αστο καλυτερα.Οσο για την δημοτικη Αρχη
(Καμινης) ολο.. θα.. θα.. Ευχομαι και παλι να μην ζησουν τα παιδια σας αυτο που βιωνουν τα δικα μας που ζουν στο κεντρο, ομως πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο οι λαθρομεταναστες θα ειναι περισσοτεροι απο μας.Καλη δυναμη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!