tromaktiko: Να πληρώσει ο εχθρός όχι ο διπλανός

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Να πληρώσει ο εχθρός όχι ο διπλανός



Έχουμε καταντήσει μια χώρα που λειτουργεί άκρως φασιστικά. Ομάδες ανθρώπων εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον νομίζουν ότι ευθύνεται για...
την κατάντια τους, χωρίς δισταγμό και το κυριότερο με την έγκριση του κράτους.
Τρεις εγκληματίες σκοτώσανε έναν συνάνθρωπο μας και τα μμε περάσανε το μήνυμα που θελαν.
Το μήνυμα απλό, οι δράστες ήταν αλλοδαποί. Τι σημαίνει αυτό ; βαράτε όλους τους αλλοδαπούς , δεν έχει καλοί και κακοί, όλους. Άλλο που δεν θελαν οι πραγματικοί φασίστες, έπιασαν αμέσως δουλειά.
Την ώρα που ο φτωχός λαουτζίκος
ήταν έτοιμος να σηκωθεί, να ξυπνήσει, από τον λήθαργο που του έχουν επιβάλλει την γλίτωσαν.
Μάλλον δεν την γλίτωσαν τους την χαρίσαμε, μάλλον το υπνωτικό που μας ποτίζουν είναι πολύ δυνατό, τώρα μας δείξανε ποιοι είναι οι εχθροί μας. Ορίσανε τους διπλανούς μας που είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμάς σαν εχθρούς μας.
Μια διευκρίνηση να κάνω μόνον, ο άτυχος κ. Μανώλης δεν δολοφονήθηκε από τρεις αλλοδαπούς, αλλά από τρεις ανθρώπους.
Όπως στο Αγρίνιο για μια χούφτα τριφύλλι δεν δολοφόνησε ένας αγρότης πέντε κυνηγούς, αλλά ένας άνθρωπος πέντε άλλους. Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσουμε όποιον αγρότη βλέπαμε μπροστά μας.
Επίσης ένας καθηγητής είχε τεμαχίσει την σύντροφο του, δεν νομίζω ότι έπρεπε να κομματιασουμε όλους καθηγητές; Δεν χρειάζεται να αναφέρω άλλα περιστατικά όπου δράστες δεν ήταν άλλης εθνικότητας η ιθαγένειας, γιατί μόνο τότε ενδιαφέρονται μερικοί για την εγκληματικότητα

Τα τελευταία 2 χρόνια κυρίες και κύριοι, οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα (ψάξτε το γιατί αυτά δεν θα σας τα πουν σε κανένα δελτίο ειδήσεων ). Όχι δεν το χάσαμε, ούτε κατάθλιψη έχουν νέοι 30 και 40 χρονών, η αδυναμία να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καπιταλιστικής κοινωνίας τους οδηγεί σε λάθος αντιδράσεις. Βρείτε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των αυτοκτονιών και βγάλτε εκεί το μίσος σας , πουλήστε εθνικοφροσύνη στους εθνικούς προδότες.

Για να φύγουν οι οικονομικοί μετανάστες από την χώρα μας πρώτα πρέπει να τους το επιτρέψουμε, το Ελληνικό κράτος τους αφήνει να μπουν αλλά δεν τους αφήνει να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την δυτική Ευρώπη. Αν φύγουν οι ξένοι από την Ελλάδα, τότε πρέπει να φύγουν και οι Έλληνες από τα ξένα έτσι δεν παει;
Για ρωτήστε πόσοι από τους δικούς μας που είναι στα ξένα θέλουν να γυρίσουν, πόσοι έχουν την δυνατότητα να το κάνουν; Και το κυριότερο που θα τους βάλουμε αφού είναι πιο πολλοί από εμάς, τα μεροκάματα θα ανέβουν ή θα πέσουν αν έρθουν;
Φέρτε πρώτα τους δικούς μας οικονομικούς μετανάστες πίσω και αυτοί που είναι εδώ θα φύγουν μόνοι τους, να είστε σίγουροι για αυτό.Και ξεκολλήστε τα μυαλά σας μερικοί και σκεφτείτε έναν κόσμο απλό, έναν κόσμο που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση από άνθρωπο προς άνθρωπο.

Υ.Γ
Αυτός ο Στροσκάν μας πήδηξε εμάς 10 εκατομμύρια πρόβατα, και δεν τον κάναμε τίποτε.
Αυτοί οι κουφάλες οι Αμερικάνοι για μια καμαριέρα θα τον παν μέσα, μη χειρότερα.
Και οι προκάτοχοι του έχουν ξεσκίσει εκατοντάδες εκατομμύρια φτωχούς σε όλη την υφήλιο.
Καλά εμείς είμαστε για δέσιμο νομίζω, μας πουλάνε παραμύθι τα μμε ότι λέει ο στροσκανς μας πήγαινε, ήταν με το μέρος μας, σύμμαχος μας στο δντ, φαντάσου δλδ να μην μας γούσταρε τι άλματα θα έκανε πάνω μας ( αλλά εδώ που τα λέμε για να σε πηδήξει ο άλλος πρέπει να σε γουστάρει, με το ζόρι δεν γίνεται).
Τέλος πάντων άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός...
 http://zoistochorio.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!