tromaktiko: Απίστευτη καταγγελία! Πράκτορας ζήτησε 10% προμήθεια για εξαργύρωση δελτίου με κέρδη...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Απίστευτη καταγγελία! Πράκτορας ζήτησε 10% προμήθεια για εξαργύρωση δελτίου με κέρδη...



Θέλησα να σας κάνω γνωστό ένα συμβάν που έγινε εχθές και με πνίγει το δίκιο ,λοιπόν εχθές έπαιξα ένα δελτίο ΚΙΝΟ στο πρακτορείο του χωριού μου και κέρδισα 1000 (4 στα 4 με 10 ευρώ). Δεν το εξαργύρωσα εκεί γιατί δεν είχε να με πληρώσει ο άνθρωπος και είπα κατεβαίνοντας στην πόλη να...
σταματήσω εκεί να το εξαργυρώσω αν μπορεί κάποιο πρακτορείο. Σταμάτησα στο πρακτορείο ΕΛΠΙΣ ΜΕΤΑΛΗΝΟΥ ΣΤΟ ΣΟΛΑΡΙ και έδωσα το δελτίο προς εξαργύρωση (φυσικά έπαιξα και ένα 50αρικο).
Κοιτώντας το δελτίο, μου λέει μια κύρια με πολύ είρωνα κύριε το δελτίο δεν το έχετε παίξει σε εμένα. Της λέω ότι όντως το έπαιξα στο χωριό μου και η απαντησή της ήταν αν μη τι άλλο εξωφρενική: "Πολιτική του καταστήματος μας είναι όταν εξαργυρώνουμε δελτία από αλλά πρακτορεία να κρατάμε ως προμήθεια 10%"!
Ακούτε? 10% ...
Της λέω πως αυτό είναι τοκογλυφία και θα απευθυνθώ στον ΟΠΑΠ στην αστυνομία και όπου μπορώ τελoσπάντων και μου απαντάει ψύχραιμα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα και εγώ θα αρνηθώ τα πάντα και θα σου κάνω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ελπίζω κάποιος αρμόδιος να το διαβάσει και να ερευνήσει το πρακτορείο αυτό γιατί με πολλούς που έχω μιλήσει μου λένε ότι το έχει κάνει και αλλού.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!