tromaktiko: Όσο αφορά το «Ο "τραμπουκισμός" καλά κρατεί...»

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Όσο αφορά το «Ο "τραμπουκισμός" καλά κρατεί...»



Καταρχάς αφού ¨ξέρεις" πως το κίνημα των αγανακτισμένων είναι κάτω από τη σημαία κάποιου κόμματος, τουλάχιστον οι πρωτεργάτες του κινήματος...
 Όσο αφορά το «Ο "τραμπουκισμός" καλά κρατεί...» http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_6063.html

πες ποιό είναι αυτό το κόμμα να μάθει ο κόσμος, "αν φυσικά ξέρεις & δεν κάνεις εικασίες" αμφιβάλω πολύ πάντως πως ξέρεις... Σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν αλλά είναι καλό όταν λέμε κάτι να το τεκμηριώνουμε. Όσο αφορά την αστυνομία, όχι για 800€ αλλά ούτε για 2000 δεν θα έπρεπε να σηκώσουν χέρι στα αδέλφια, μανάδες, πατεράδες και παππούδες που διαδηλώνουν για να μην ξεπουληθεί η χώρα σε ξένους, έχει δ! ίκιο ο κόσμος που φωνάζει και ό,τι ενέργειες και να κάνει πλέον είναι δικαιολογημένες από την στιγμή που ο πολιτικός κόσμος κάθεται στο καφενείο που λέγεται βουλή, απαξιώνει και χλευάζει τον ελληνικό λαό εκ του ασφαλούς πίσω από τους νόμους που έφτιαξαν και την αστυνομία! Τραμπούκοι είναι αυτοί μέσα στην βουλή που εκβιάζουν και ξεπουλάνε κάθε μέρα τα όνειρα μας, την πατρίδα μας, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και κόβουν ακόμα και αναπηρικές συντάξεις από παραπληγικούς, αυτή είναι η ευαισθησία που έχουν. Αν δεν σου αρέσουν οι βωμολοχίες να πας στην εκκλησία και ότι στην πλατεία. Και για να κλείσω... Να κάτσεις στον καναπέ σου και να σαπίσεις, χεστήκαμε αν δεν ξανακατέβεις στο Σύνταγμα και πιστεψέ με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες θα γίνει ο κόσμος όταν θα έρθει η πραγματική πείνα... Έσυ να πεινάσεις από τον καναπέ σου, να τους βρίζεις στην TV & στις εκλογές να ξαναδώσεις την ψήφο σου σε προδότες για να ελπίζεις με τα ψέματα που θα σου λένε!!!

Είμαι 28 ετών άνεργος με 2 πτυχία περιμένω παιδί και δεν βρίσκω δουλειά ούτε σαν λαντζέρης, μήπως να τους πω και μπράβο για όσα κάνουν; Να τους χειροκροτήσω; Να τους ψηφίσω; Η να "ξανακάτσω στον καναπέ μου και θα μετράω αντίστροφα και ας βάλει ο Θεός το χέρι του" όπως θα κάνεις εσύ; Μαλλόν θα είμαι εκεί, θα φωνάζω, θα βρίζω & θα κρεμάσω τους δοσίλογους που έβαλαν πάνω από τον λαό τους δανειστές!!

Αναγνώστης

---------------
Συμπολίτη,
κατεβαίνω στις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" από την πρώτη μέρα. Την πρώτη μέρα σκεφτόμουν αν θα κατέβω μιας και δεν έχω κατέβει ποτέ σε πορεία ή διαδήλωση λόγω των γνωστών επεισοδίων που γίνονται. Όμως κατέβηκα και θεωρώ ότι η παρουσία μου στο Σύνταγμα είναι ένας τρόπος που με εκφράζει να δηλώσω την αντίθεσή μου σχετικά με τα όσα πράττουν οι πολιτικοί εις βάρος της χώρας μας και εμένα προσωπικά. Δεν χρειάζεται να ακούσω τις συνελεύσεις (αν και το έχω κάνει και αυτό) και δεν χρειάζεται να φωνάξω συνθήματα (αν και προσωπικά με αυτόν τον τρόπο εκτωνώ την οργή μου). Ήμουν και χθες μέχρι κάποια ώρα και όσο ήμουν εγώ δεν ακούστηκε το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι", αλλά σε πιστεύω ότι ακούστηκε αργότερα. Προσωπικά είμαι ενάντια τόσο στο σύνθημα, όσο και στην προσφώνηση "μπάτσος". Σύμφωνω ότι και αυτοί είναι εργαζόμενοι και ναι δεν θέλουν να χάσουν την δουλειά τους όπως ούτε εγώ θέλω να τη χάσω. Δυστυχώς αυτοί την πληρώνουν γιατί εκτελούν εντολές. Για παράδειγμα την Τετάρτη είχαν εντολές να διαλύσουν την διαδήλωση. Όταν πετάς χημικά και δακρυγόνα στον κόσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας και απλά είναι μαζεμένος χωρίς να υπάρχουν ανάμεσα ή γύρω τους κουκουλοφόροι και οι γνωστοί-άγνωστοι τότε είναι καταδικαστέα συμπεριφορά. Ήταν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, ζευγάρια, νέοι, εγώ κι εσύ όχι κανένας "περίεργος" και πέταγαν χημικά ανευ λόγου και αιτίας. Προχωρούσε αυτός ο κόσμος (τονίζω χωρίς κουκουλοφόρους και λοιπούς)και πετάγονταν οι αστυνομικοί και έριχναν χημικά. Κάποια στιγμή πέταξαν από το κάτω μέρος προς το πάνω μέρος της πλατείας (είσοδος μετρό) δακρυγόνο χωρίς να ξέρουν καν που ρίχνουν. Και πάλι εκεί ! δεν υπήρχαν γνωστοί-άγνωστοι με καδρόνια. Εγώ, σαν άνθρωπος πάνω απ΄ όλα αν δεν ήθελα να χάσω τη δουλειά μου θα έβρισκα άλλο τρόπο να την εκτελέσω χωρίς να θέτω τη ζωή αθώων ανθρώπων σε κίνδυνο. Δε λέω σε καμία περίπτωση να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια όταν βλέπουν αυτούς με τις μολότωφ στο χέρι και τα καδρόνια. Εννοείται πως θα αντιδράσουν και θα προστατέψουν και τη ζωή τους και τη ζωή των άλλων και την δημόσια περιουσία και καλά θα κάνουν να τους κάνουν ότι πραγματικά πρέπει.
Αλλά σε ρωτώ γιατί έκαναν προσαγωγές στους οδηγούς στην μηχανοκίνητη πορεία την προηγούμενη ημέρα και δεν έπιασαν ούτε έναν από αυτούς τους αλήτες να τον κλείσουν στη φυλακή;
Ούτε εμένα με εκφράζουν όλα όσα γίνονται, αλλά με εκφράζει η εκδήλωση της διαμαρτυρίας μου έστω και μόν ο με την παρουσία μου. Τόσα χρόνια στον καναπέ μου κανένας δεν έμαθε αν συμφωνώ ή όχι με αυτά που γίνονται... Και όπως λένε και οι πιο οργανωμένοι αγανακτισμένοι "Τόσο καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς", θεωρώ σωστό να συμμετέχουμε κι εμείς όπως μπορεί ο καθένας σε κάθε απόφαση που μας αφορά!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!