tromaktiko: Σχετικά με Θέματα Πανελληνίων

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σχετικά με Θέματα Πανελληνίων



Ωραία τότε να βάζουν θέματα που ΟΛΟΙ θα γράφουν 20.  Έχετε χάσει τη μπάλα, απορώ με αυτά που διαβάζω. Δεν έχετε λίγη κρίση?
Αν είναι δύσκολα, τότε όλοι γράφουν χειρότερα. Η βάση κρίνεται από το βαθμό του τελευταίαου εισακτέου. Αν πχ στην Ιατρική ο τελευταίος είναι με 12, τότε τόσο θα πάει η βάση.

Αν όμως γράψουν κάποιοι 20 ε τότε πρέπει να περάσουν σε καλύτερη σχολή από όσους δεν γράψανε καλα.

Καλό σας κάνει ένα χαστούκι με τις βαθμολογίες γιατί η ζωή δεν είναι ρόδινη. ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το οτι υπήρξαν καλύτεροι απο εσάς και γράψανε καλύτερα.

Όποιος έχει πρόβλημα ξύδι...

Και μην αρχίσετε οτι χαλάσανε τα όνειρα σας κτλ... όλη η ζωη σας είναι μπροστά, απλά θα προχωρήσετε από έναν άλλο δρόμο

Επίσης μην αρχίσετε οτι οι λεφτάδες καναν ιδιαίτερα και γράψαν καλύτερα, γιατί πολύ απλά είναι αλήθεια.ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το, αν κάποιος έχει παραπάνω χρήματα σε ΟΛΑ έχει ένα πλεονέκτημα.Όχι μόνο σε φροντιστήρια, σε ΟΛΗ του τη ζωή.Γι αυτό κάντε ότι καλύτερο μπορείτε(διάβασμα, εργασία) ώστε να μειώσετε όσο μπορείτε αυτό το πλεονέκτημα.

Θα πούνε σίγουρα μερικοί οτι η βαθμολογία δεν μπορεί να κρίνει το μέλλον σου, και κάποιος με χαμηλό βαθμό να γίνει γιατρός πχ. ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το οτι το εκπαιδευτικό σύστημα ΕΤΣΙ αξιολογεί(δεν συμφωνώ προσωπικά αλλά είναι άλλο θέμα), είτε σας αρέσει είτε όχι.Οπότε ΕΤΣΙ θα αξιολογηθείτε είτε σας αρέσει είτε όχι.


Αναγκάζεστε σε μια ΑΝΩΡΙΜΗ ηλικία(και μην πείτε οτι είστε ώριμοι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είστε πριν τα 23-24 και αν δεν ζήσετε κάποιες καταστάσεις) να κριθείτε για το μέλλον σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον νε φερθείτε ώριμα και να μην ρίχνετε το φταίξιμο αλλού. Η αποτυχία είναι δικιά σας, όπως και η επιτυχία.ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ το, η ζωή έτσι είναι.

Αν πάτε αύριο για μια συνέντευξη για δουλειά που κοιτάνε αντικειμενικά κριτήρια και πάρουν έναν άλλον με 1 πτυχίο παραπάνω θα κλαίγεστε πάλι? Στη θέση του εργοδότη τι θα κάνατε?

Δεν περάσατε στη σχολή που θέλατε, έχετε 3 επιλογές. Κλαίτε τη μοίρα σας και κατηγορείτε τους πάντες, ξαναδίνετε του χρόνου ή πάτε εκεί που περάσατε και συνεχίζετε τη ζωή σας!
Εσείς τι θα κάνετε?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!