tromaktiko: Αγανακτισμένος με τον ΟΤΕ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένος με τον ΟΤΕ



Έχουμε μείνει χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι εδώ και 13 ημέρες λόγω καλωδιακής βλάβης.
Απο Τρίτη 7 Ιουνίου σε πολλά καταστήματα, Internet Cafe, και οικίες δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τους επαγγελματίες που προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω κρίσης, και σε ανθρώπους μεγάλους στην ηλικία που η μόνη τους ασφάλεια σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας, εξαρτάται απο αυτό το καταραμένο τηλέφωνο.
Τι έχει κάνει ο Ο.Τ.Ε ? Μας κοροϊδεύει με το σήμερα - αύριο ότι θα διορθωθεί η βλάβη. Την μια ότι ο εργολάβος που έκανε την επισκευή του καλωδίου, έκανε λάθος και τα καλώδια θα ξανασυνδεθούν από την αρχή. Έτσι πέρασε η πρώτη εβδομάδα χωρίς να διορθωθεί η βλάβη.
Πάμε στην δεύτερη εβδομάδα που ήδη τελείωσε σήμερα.
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου υπήρχε μια στάση εργασίας στον Ο.Τ.Ε. Την Τρίτη δεν έγινε τίποτα, την Τετάρτη είχε γενική απεργία, την Πέμπτη προσπαθούσαν να βρούν την ΕΥΔΑΠ να τους αδειάσει την λακκούβα που είχαν ανοίξει απο το νερό που γέμισε λόγω βροχής, και την Παρασκευή δεν έκαναν τίποτα για την βλάβη.
Σε επικοινωνία που έχει γίνει με το κατάστημα του Ο.Τ.Ε Περιστερίου η απάντηση είναι ότι η βλάβη θα επισκευαστεί μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου ( αν θέλει ο Ο.Τ.Ε )
Μαθεύτηκε όμως ότι ο εργολάβος που έχει αναλάβει την βλάβη, δεν την επισκευάζει γιατί του χρωστάνε λεφτά, και δεν θα την φτιάξει έως ότου πληρωθεί.
Και φωνάζουν οι συνδικαλιστές ότι ξεπουλάνε τον Ο.Τ.Ε
Μόνοι σας τον ξεπουλάτε κύριοι συνδικαλιστές. Βρήκατε καρέκλες και δεν λέτε να σηκωθείτε. Βάλτε εργολάβους να κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνετε εσείς. Άς πάτε εσείς, άς πάει όποιος πάει, αλλά διορθώστε την βλάβη άχρηστοι εργατοπατέρες. Εκτός και ΑΝ το πρόβλημα διαιωνίζεται επίτηδες. Λέω ΑΝ
Ντροπή σας
ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!