tromaktiko: Για το ένα εκατομμύριο που είναι στο Σύνταγμα

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Για το ένα εκατομμύριο που είναι στο Σύνταγμα



Ας υποθέσουμε ότι οι "προβοκάτορες" και οι "μπάτσοι" χάλασαν τη στιγμή που θα ήταν ένα εκατομμύριο την περασμένη εβδομάδα.
Ας υποθέσουμε ότι η εξουσία φοβάται την κίνηση των αγανακτισμένων, γιατί κίνημα δεν είναι. Ας υποθέσουμε ότι τα κολακευτικά ρεπορτάζ όλες τις μέρες που φοβήθηκε ο κόσμος δεν έδειξαν ότι είχαν μείνει λίγοι για δικούς τους λόγους. Ας υποθέσουμε ότι οι αγανακτισμένοι τα Σάββατα κάπου πάνε κι αυτοί σαν άνθρωποι να ξεσκάσουν...Μπορεί να μας πει κάποιος πόσος κόσμος είναι στις πλατείες πλην Συντάγματος(όπου πρόκειται πια για ένα- καλοδεχούμενο -Γούντστοκ)και όταν δεν έχει πανευρωπαϊκή...ντιρεκτίβα για συγκέντρωση; Πόσοι είναι π.χ. στα Γιάννενα, στην Καβάλα, στην Πάτρα, στο Βόλο, στο Ηράκλειο, στα Χανιά ακόμα και στη Θεσσαλονίκη; 50; 200; 1000 (ίσως Θεσσαλονίκη και αν...);μιλούνια; Πόσοι;
Ευχαριστώ. Δεν προσβάλω κανένα απλά θέλω να μάθω αν είναι αλήθεια,αν είναι μια αυοεκπληρούμενη προφητεία ή αν είναι κάτι που βολεύει τελικά να υπάρχει έστω και με ενέσεις...facebook και εναλλακτικών σελίδων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!