tromaktiko: Αγανακτισμένοι...Απορία...Εισήγηση

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι...Απορία...Εισήγηση



Μια απορία θέλω να εκφράσω προς όλους όσους ευθύνονται, αλλά και μια εισήγηση.
Πώς γίνεται να έχει μια πορεία στο κέντρο 10 ατόμων και να παραλύουν τα πάντα και να μην... έχει λεωφορεία, και αυτές τις μέρες να έχει τόσες χιλιάδες κόσμο στο κέντρο και τα μέσα να λειτουργούν κανονικά; Δεν λέω θετικό είναι αυτό και θα πρέπει να εφαρμόζεται πάντα ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος που δεν έχει αυτοκίνητα, αλλά τι γίνεται βρε παιδία, γιατί άλλες φορές είχαμε τόση ταλαιπωρία με λιγότερο κόσμο.

Και κάτι άλλο, η κυβέρνηση Καραμανλή το Δεκέμβριο του 2008 άφησε να ξεσπάσουν τα επεισόδια και κοιτούσε παθητικά μέχρι να κατευνάσουν, αλλά και για να έχει άλλοθι μετά στα μέτρα που θα λάμβανε, τώρα η κυβέρνηση Παπανδρέου τι θα μας κάνει μετά μιας και αφήνει αυτές τις εκδηλώσεις του κόσμου να γίνονται; (αυτή μου η απορία ως 'πονηρά' σκεπτόμενου ανθρώπου, αν θέλετε πείτε με και έτσι)

Η εισήγηση μου είναι αυτή τη Κυριακή να κατέβουμε 200.000 χιλιάδες στο σύνταγμα και ας φορέσουμε όλοι μια σκουρόχρωμη μπλούζα, δείχνοντας την κατάσταση που βρισκόμαστε. (Πολλοί θα διαφωνείτε σίγουρα στην ομοιομορφία, αλλά πριν πείτε κάτι σκεφτείτε απλά πως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι που κατεβαίνουμε, φοράμε σκουρόχρωμα ρούχα)

Και επιτέλους ας ξεκινήσουν απεργίες (στον εργασιακό χώρο), συνελεύσεις, αλλά και κλείσιμο των σχολών στα πανεπιστήμια να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι φοιτητές σε αυτές τις ενέργειες μιας και οι μέρες στο πανεπιστήμιο δεν το επιτρέπουν καθώς είμαστε πριν την εξεταστική. Πρέπει να κάνουμε θυσίες, ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!