tromaktiko: Καταγγελία για την αστυνομία παραλίου Άστρους

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για την αστυνομία παραλίου Άστρους



Παρακάτω θα σας περιγράψω τις δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται καθημερινά ειδικά τώρα που έχει μπει καλοκαίρι μιας και το Άστρος είναι ένα παραθαλάσσιο μέρος, αλλά και γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί...

1. Τα μπλόκα τα οποία στήνουνε καθημερινώς στο 90% των περιπτώσεων οι αστυνομικοί είναι κρυμμένοι μέσα σε βενζινάδικα, σε αυλές σπιτιών και πετάγονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κάνοντας σήμα να σταματήσουνε τα οχήματα. Στήνουν ενέδρες κανονικά κάτι το οποίο δε είμαι απόλυτα σίγουρος πως είναι νόμιμο.
2. Ξέρω πολλές περιπτώσεις στις οποίες μηχανάκια δεν έχουνε σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών κάτι το οποίο σίγουρα είναι λάθος ωστόσο οι αστυνομικοί την έχουνε δει λίγο “dukes” μιας και αρχίζουνε την καταδίωξη με κίνδυνο να τραυματιστούν οι επιβάτες των μοτοποδηλάτων οι οποίοι είναι κυρίως παιδιά 16-17 χρονών. Πρέπει να θρηνήσουμε κάποιο θύμα δλδ? Στην τελική η κοινωνία μας είναι κλειστή και όλοι γνωρίζονται ας πάνε στους γονείς τους και όχι να κάνουν καταδίωξη…
3. Παρόμοιο περιστατικό με μαθητή λυκείου να μην σταματάει σε σήμα και ο αστυνομικός να τον τραβάει από το χέρι και να το γκρεμίζει στο δρόμο ενώ μια άλλη φορά περιπολικό χτύπησε εν κινήσει μηχανάκι χτυπώντας σε τοίχο στην προσπάθειά τους να το ακινητοποιήσουν.
4. Τέλος δε γίνεται να μην αναφέρω τα προβλήματα συμπεριφοράς τους τα ειρωνικά γελάκια και γενικά την αγένεια τους όταν σημειώνουνε κάποια παράβαση επειδή πιστεύουν πως είναι η εξουσία.

Τα παραπάνω δε ισχύουνε για όλους. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε τα ονόματα των συγκεκριμένων και θέλω να πιστεύω πως οι αρμόδιοι και ανωτεροί τους θα κάνουνε αυτό που πρέπει και θα δώσουνε τις σωστές κατευθύνσεις πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός.
Μπορούσα να αναφέρω και άλλα πολλά όμως δε θέλω τουλάχιστον ακόμα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!