tromaktiko: Οι δημοτικοί σταθμοί είναι για όλους τους δημότες!

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Οι δημοτικοί σταθμοί είναι για όλους τους δημότες!



Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σχετικά με τους Παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Χολαργου-Παπάγου.

Τα παιδιά όλων των Ελλήνων ,κοινώς τα ελληνόπουλα δικαιούνται να πάνε στο δημοτικό παιδικό σταθμό της περιοχής τους και πολύ σωστά άσχετα με το εισοδηματικό κριτήριο ή το εργασιακό κριτήριο των γονέων τους.
Η απάντηση είναι απλή.Από τη στιγμή που πληρώνουν οι δημότες ,δημοτικά τέλη και φόρους και από τη στιγμή που πληρώνουν τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς,οποιοδήποτε άλλο κριτήριο είναι άκρως αντισυνταγματικό διότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στους νόμους του κράτους.Οι νόμοι είναι πάνω από τα διατάγματα,τις υπουργικές αποφάσεις και τις αστυνομικές διατάξεις και επομένως δύο από τους κυρίους-κυρίες που εκφράζουν οικτρά παράπονα γιατί δεν μπορούν τα παιδιά τους να πάνε σε δημοτικό παιδικό σταθμό έχουν απόλυτο δίκιο.
Πρώτα τα ελληνόπουλα και μετά τα μεταναστόπουλα και αφήστε τις μπαρούφες περί ρατσισμού γιατί γίνεστε γελοίοι μερικοί.
Προφανώς εσείς που λέτε ότι είναι οι άλλοι ρατσιστές είστε οι μεγαλύτεροι ρατσιτές και οι πιο επικίνδυνοι εκτός και αν γράφετε επειδή έτσι σας είπαν μερικοί να κάνετε για να υποστηρίξετε αυτούς που τα "τσεπώνουν".
Η κατάσταση στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς είναι τραγική ,το ποιοί γονείς έχουν χρήματα ή όχι δεν είναι κάτι που μπορεί να επιλεγεί ως προϋπόθεση για να πάνε τα παιδιά τους σε αυτούς και όχι σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς,πολύ περισσότερο αν εργάζονται ή όχι και που !
Όλοι πληρώνουν φόρους,όλοι πληρώνουν δημοτικά τέλη και όλοι όσοι είναι δημότες ενός δήμου για παράδειγμα του δήμου Παπάγου-Χοαλαργού δικαιούνται να πάνε τα παιδιά τους στους δημοτικούς σταθμούς ενεξάρτητα πόσα βγάζουν ,που και αν εργάζονται.
Αφού καλυφθούν όλα τα παιδάκια του κάθε δήμου τότε ας καλύψουν και τα μεταναστόπαιδα.Τελεία και παύλα.
Δεν είναι δυνατόν να λένε ότι δεν έχει σημασία το εισόδημα αλλά εν εργάζονται οι γονείς.
Δηλαδή αν οι γονείς βγάζουν 100000 ευρώ το χρόνο μπορούν να πάνε το παιδάκι τους στο δημοτικό σταθμό αρκεί να εργάζονται ενώ άλλοι γονείς που επίσης βγάζουν 100000 ευρώ το χρόνο αλλά δεν εργάζονται επειδή είναι εκμισθωτές ακινήτων ή πληρώνονται στο εξωτερικό ,δεν μπορούν !
Αυτό και αν είναι κοινωνικός ρατσισμός !
Οι παιδικοί σταθμοί έχουν καταντήσει λεκάνη αποροής ρουσφετιών ,μίζας κάθε είδους και ένα στενό club αλληλοεξηπηρέτησης κυρίως των δημοσίων υπαλλήλων και μετά των ιδιωτικών.
Εγώ ρε μπουζούκια, που πληρώνω 11500 εφορία το χρόνο γιατί να μη πάω το παιδί μου στο δημοτικό παιδικό σταθμό;
Γιατί να κρίνομαι από αυτά που βγάζω και όχι από αυτά που δίνω ;
Δεν κατάλαβα !
Και στη τελική καλά σας λέει αυτός που ξεκίνησε την όλη κουβέντα , εκεί θέλει να το πάει ,στο δημοτικό παιδικό σταθμό.
Εσείς γιατί υπεραμύνεστε την άποψη ότι "ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ,ΑΡΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ" ;
Το που θα το πάει ο καθένας είναι δική του απόφαση και όχι των βολεμένων, των μιζαδοληπτών,των δημοσίων υπαλλήλων και των ιδιωτικών υπαλλήλων που ντε και καλά εργάζονται για 3,60 και επειδή δεν έχουν που να τα αφήσουν,τα πηγαίνουν στους σταθμούς του δήμου !
Τι λέτε μωρέ ;
Επειδή δεν φτάνουν οι δημοτικοί σταθμοί λόγω του ότι τρώνε τα λεφτά κάποιοι από την κεντρική διοίκηση ή τους δήμους ,σημαίνει ότι τα κριτήρια που έχουν βάλει είναι και αντικειμενικά ;
Εκεί που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού όλου του κόσμου τις μπαρουφομακακίες και πετούσε λεφτά στους υμέτερους κάνοντας έργα -βιτρίνας με δανεικά και έχοντας "βάλει" μέσα το Δήμο Χολαργού εκατομμύρια ευρώ,ας έκανε δύο -τρεις παιδικούς σταθμούς ακόμα για να καλύψει όλα τα παιδάκια αλλά το σάπιο σύστημα που τα πλοκάμια του έφτασαν και στην τοπική αυτοδιοίκηση μας έφεραν εδώ που μας έφεραν !
Συμφωνώ απολύτως με την άποψη ότι οι γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους όπου αποφασίσουν αυτοί και μάλιστα Μπράβο στον άνθρωπο που παρόλο πληρώνεται σε ελβετικά φράγκα ,μπράβο του που είναι εκμισθωτής ακινήτων και αυτός και η σύζυγός του και που αποφάσισαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και ιδιαίτερα να τα στείλουν σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
Τους βγάζω το καπέλο γιατί μόνο βλάχοι δεν είναι όπως είπε κάποιος/α αλλά αντιθέτως γνωρίζουν απόλυτα τι πρέπει να κάνουν για το παιδί τους.
Δεν είναι σαν μερικούς που γενοβολούν μωρά για να τα μεγαλώνουν οι γιαγιάδες και οι παπούδες ούτε οι Βουλγάρες,οι Αλβανες και οι γεωργιανές αλλά ούτε όπως είπε για να λαμβάνουν επιδόματα και να έχουν ανοιχτές τις προσβάσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς .
Επομένως ΜΠΡΑΒΟ τους με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Τιμή κάνουν στο δήμο που ζουν να θέλουν να τα πάνε στο δημοτικό σταθμό και τιμή σε μερικούς από εσάς που τους λέτε βλάχους και γελοίους ενώ στην ουσία οι βλάχοι,οι χωριάτες και οι γελοίοι είστε εσείς που τα λέτε όλα αυτά.
Ντροπή σας !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!