tromaktiko: Διαμαρτυρί​α για ODEON CINEMAS

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Διαμαρτυρί​α για ODEON CINEMAS



Στον πολυκινηματογράφο ΠΛΑΤΕΙΑ στην Θεσσαλονίκη που ανήκει στα ODEON CINEMAS A.E. στις 02/06 αιθ.1 έγινε το εξής απίστευτο :
Ενώ όλοι περιμέναμε μετά τις διαφημίσεις και τα τρεϊλερ να ξεκινήσει η ταινία, ξαφνικά άρχισαν να προβάλλονται στην αίθουσα φωτογραφίες μιάς κοπελίτσας που είχε γενέθλια. Τουλάχιστον, θεωρώ κακογουστιά να με υποχρεώνουν να βλέπω φωτογραφίες κάποιου προσώπου και ειδικά οταν αυτές είναι με ζαρωμένα χείλη τύπου Facebook ενώ υποτίθεται επιλέγω έναν τρόπο διασκέδασης που έχει να κάνει με οπτικοακουστική ευχαρίστηση. Ποιος με ρώτησε εμένα αν θέλω να παρίσταμαι σε ένα καρακιτσαρίστικο 3λεπτο προβολής ιδιωτικής ζωής ενός άλλου προσώπου ; Όταν με το καλό τελείωσε η ταινία (και ήταν ταινιάρα το Hangover 2, να πάτε να το δείτε!) διαμαρτυρήθηκα στον "προϊστάμενο" του οποίου η επιχειρηματολογία εξαντλήθηκε στο ότι αν δεν ήταν η προβολή των φωτογραφιών ούτως ή άλλως θα βλέπαμε τρέϊλερ ή διαφημίσεις ! Ζήτησα φύλλο διαμαρτυρίας και μου είπε οτι δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν.

Τελικά δεν τους πολυνοιάζει αυτούς τους κυρίους να έχουνε πελατεία και το χειρότερο είναι οτι ο ανταγωνισμός τους είναι μεγάλος. Στο φινάλε, σε 10 λεπτά κατεβάζεις μια ταινία... Να σημειώσω οτι η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 21:10 και τελικά μετά τις διαφημίσεις τα τρεϊλερ και την "υπερπαραγωγή" αρχίσαμε να την βλέπουμε στις 21:30.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!