tromaktiko: "Tα γερακια της Eurobank"

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

"Tα γερακια της Eurobank"



Μεγαλε επιτελους το επιασες! Γραφεις "Μήπως τελικά ο σκοπός τους ήταν να μην αποπληρωθεί το δάνειο και να πληρώνω τους τόκους μια ζωή;"
Ακτιβως αυτος ειναι ο σκοπος καθε δανειστη. Να παιρνει τοκους εσαει και το κεφαλαιο να παραμενει και να τοκιζεται. Δεν ενδιαφερεται να αποπληρωθει το κεφαλαιο, απο τη στιγμη που εχει εχεγγυα για αυτο και μπορει πανω σε αυτα τα εχεγγυα να δανειζεται ο ιδιος απο αλλου με χαμηλοτερα επιτοκια.
Και οσο για τους εξυπνακηδες που σου απαντουν ειρωνικα, καλο θα ηταν να συνειδητοποιησουν οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 10,000,000 ΕΛΛΗΝΕΣ και ψαχνομαστε τωρα πως θα πληρωσουμε τα 30ετη δανεια που επαιρνε ο Αντρεας την δεκαετια του 80 με 17% τον χρονο για να διοριζει δημοσιους υπαλληλους.

Αναγνώστης

---------------------

Σχετικά με το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/eurobank_11.html

Κάτι δεν μου πάει καλά στην ιστορία αυτή... Όχι πως οι τράπεζες δεν δάνειζαν σε ότι περπατούσε πριν μερικά χρόνια... ή μάλλον καλύτερα σε ότι ανέπνεε (!!!) και τώρα όλες τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Απλά στην συγκεκριμένη ιστορία το προϊόν που αναφέρεται ο κύριος ως "κεφάλαιο κίνησης" είναι προϊόν για επαγγελματίες και όχι για καταναλωτικά αγαθά. Αν ο συγκεκριμένος κύριος ήταν επαγγελματίας, πήρε ένα δάνειο για την επιχείρησή του και το χρησιμοποίησε σε ανάγκες για τον ίδιο τότε τι να πω... καλά να πάθει... Αν ήταν καταναλωτικό... κάρτα... ή οποιοδήποτε προϊόν για προσωπική κατανάλωση, είμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι καμία τράπεζα δεν θα έδινε 20.000 ευρώ σε 23 χρονών παιδί... Για επαγγελματικό σκοπό όμως αν δεν σου δίναν θα έλεγες τότε (όπως λέμε σήμερα όλοι μας) ότι η Τράπεζες δεν ρίχνουν μετρητό στην αγορά και πως θα κινηθεί αυτή...
Αναγνώστης

------------------

Το Public stores είναι Ελληνική εταιρεία οπότε ίσως θα πρέπει να αναζητήσεις την αιτία της άρνησης τους στην Ελλάδα και όχι στην Κύπρο.
Αφορά το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_3820.html

Αναγνώστης

-------------------

 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!