tromaktiko: Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μαζική άρνηση στράτευσης απ΄όλους τους νέους



Να μην επιτρέψουμε σε κανένα κρατικό όργανο να μας λέει τι θα κάνουμε.
Να μην μπούμε στο τρυπάκι της προπαγάνδας των ακροδεξιών φασιστικών και χρυσαυγήτικων κύκλων περί φιλοπατρίας αγάπης πατρίδας εμπειρίας ζωής κλπ.

Ο στρατός είναι ένας τομέας του δημοσίου όπως η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με δημόσιους υπαλλήλους με βυσματούχους και με λαμόγια έτοιμα να κράξουν τον στρατιώτη που δεν διαθέτει κανένα προνόμιο.

Να μην υποκύψει κανένας στην προπαγάνδα οτι έχουμε σύνορα που χρειάζονται στρατό οτι υπάρχει κίνδυνος να επιτεθεί η Τουρκία και διάφορες τέτοιες καραμέλες. Η Τουρκία δεν υπάρχει λόγος να δαπανήσει χρήματα του τουρκικού λαού για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Ελλάδας. Επίσης το πολιτικό σύστημα τα έχει κανονισμένα όλα οπότε είτε πάει είτε δεν πάει κάποιος στρατό δεν παίζει ρόλο για το αν θα σωθεί η Ελλάδα, άμα θέλει η Τουρκία μέσα σε 1 ημέρα έχει καταλάβει όλα τα ελληνικά εδάφη. Το ίδιο και για τα Σκόπια που το όνομα Μακεδονία το έχουν ήδη κλειδωμένο.

Τέλος ας στείλουν τα παιδιά τους στρατό οι πολιτικοί που τους έχουν εξασφαλισμένο το μέλλον τους και τα βγάζουν και Ι5 ή μπαίνουν σε βυσματικές θέσεις. Όσο για το τι κάναν το 21 οι πρόγονοι ή τι έκαναν οι πατεράδες μας δεν με ενδιαφέρει, άλλη μια καραμέλα επίκλησης στο συναίσθημα από ακροδεξιούς κύκλους.

Για αυτό κανένας να μην καταταχθεί πλέον. Στρατό πηγαίνεις για να υπηρετήσεις το κράτος. Εθνικό καθήκον είναι οι μαζικές αρνήσεις κατάταξης η εσκεμμένη προσπάθεια για χαρακτηρισμό Ι5 ψυχολογικού και η μαζική φυγή στο εξωτερικό, η άρνηση σε οποιαδήποτε υποχρέωση επιτάσσει το σύνταγμα της ελληνικής φασιστοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ την άρνηση καταβολής φόρων και την άρνηση παράστασης σε εφορευτική επιτροπή.

Φάγαμε την καραμέλα της υποχρεωτικής εκπαίδευσης φάγαμε την καραμέλα των πανελληνίων εξετάσεων, ευχαριστούμε δεν θα φάμε άλλες.

ΥΓ: Ναι ξέρω τώρα θα αρχίσετε να λέτε οτι μιλάει το αλιτάκι και το αναρχάκι χωρίς μόρφωση παιδεία ή να χαίρεσαι την Ελλαδίτσα σού κλπ. Να την χαίρονται καλύτερα τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος που την κατάντησαν έτσι.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!