tromaktiko: Απάντηση στο φίλο ματατζή

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο φίλο ματατζή



Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για να σου δίνω απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν γίνεται απλά θα σου πω επιγραμματικά κάποια πράματα.

1) Αυτό ήταν το όνειρό σου να δέρνεις κόσμο και ρωτάς εάν φύγω τι θα κάνω?
2) Κανείς δεν σου είπε να φύγεις. Δεν σημαίνει όμως ότι είσαι και υποχρεωμένος να ακολουθείς πιστά τις εντολές εναντίων όπως είπες της μάνας σου και των αδελφών σου.
Εάν η άποψη σου είναι μόνο δικιά σου, τότε λυπάμαι δεν απέδειξες τίποτα άλλο, εκτός ότι στα ΜΑΤ είσαστε λίγοι που έχετε μόρφωση και λογική.
3) Είπες ότι κανείς δεν ήταν πίσω από τα μάτ, συγνώμη αλλά θα σου πω ότι οι δημοσιογράφοι μόνο πίσω από εσάς ήτανε .Οι εικόνες που βλέπεις είναι από το κόσμο τραβηγμένες και όχι από δημοσιογράφους.
4) Οι εντολές σου μόλις σου απέδειξαν αν υπάρχει παρακράτος η όχι.
5) Είπες οτι είσαστε μαζί μας και να τους διώξουμε και θα τους πιάσετε. Τι λές φίλε μου τι λες? Εγώ δεν ανηκα σε αυτούς, αλλά μου οπλίσατε το χέρι να σας ρίχνω, δεν άντεχα άλλο τα χημικά σας και τον είδα σαν το μοναδικό τρόπο άμυνας. Να φύγω??? Γιατί??? Ηρθα εκεί να διαμαρτυρηθώ και μόλις μας είπες το σκοπό που πετάγατε χημικά, θέλατε να μας διώξετε? Σας κάναμε κάτι? Μάλλον ΝΑΙ, ήμασταν εκεί που δεν έπρεπε με βάση τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
και
6) Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό φοράγατε στολές, είχατε προστασία από παντού και λες οτι δεν σας σκέφτηκε κανείς? Εμείς που ήμασταν απέναντί σας χωρίς όλα αυτά παρα μόνο με μάσκες για να μπορούμε να αναπνεύσουμε και μας λέτε και κουκουλοφόρους κιόλας ποιος μας σκέφτηκε???? Μήπως εσύ?? Από τα λεγόμενα σου όχι, γιατί?? Θα έπρεπε να ξέρεις οτι ότι πετάς εσύ βρίσκει στόχο, εγώ όπως και εσύ ήμουν απο τους τυχερούς τραυματίες, με βρήκε στο στήθος το χημικό σας, για φαντάσου να πήγαινε στο κεφάλι μου μάλλον τώρα η τύχη μου θα ήταν διαφορετική.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ μόλις έκανες τις δικές σου.
Η δουλεια στα ματ δεν ειναι δουλειά, ειναι προασπιση του χρήματος και τιποτα αλλο.
Η δουλεια στην αστυνομια ειναι δουλεια για να προστατευεται ο πολίτης.
Υπάρχει τεραστια διαφορα.
Εάν φύγεις μόνος σου δεν αλλαζει κάτι, εαν φυγετε ολοι μαζι θα αλλαξουν πολλα. Ζητήστε ολοι σας να παραιτηθειτε απο τα ματ και οχι την αστυνομία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!