tromaktiko: Απάντηση σε σχολιασμό ''Προς υποψήφιους ψηφοφόρους βουλευτικών εκλογών''

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε σχολιασμό ''Προς υποψήφιους ψηφοφόρους βουλευτικών εκλογών''



Προφανώς κανεις σας απο όσους απαντησαν δεν καταλαβε τι εννοουσα,.εκτός και αν εσείς θελετε την επομενη φορα να ψηφίσετε παλι τους...
''Αθανασιαδη, Ρομποπουλο, Σαλαγιαννη κλπ'' που σας κοροιδεψαν με το δεν ψηφιζω, και τελικα ψηφισαν. Μαλλον κομματόσκυλο και μειωμένης αντίληψης ειναι όποιος ψηφισει παλι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ με τους ίδιους βουλευτές που εχουν τωρα.εκτός και αν οσοι απαντησατε στην αναρτηση ειστε δ.υ.(δεη-ευδαπ-ευαθ κλπ) και σας χαλαει η ρηζικη αλλαγη των πολιτικων προσωπων. Δεν παρακινησα να μην ψηφίσει ο κόσμος .Ειπα να μην το κανει αν δουνε στα ψηφοδελτια τα ιδια ονοματα. Σαφώς και εκλεγεται κυβερνηση με αποχη 70%, αλλα ποια θα ειναι αυτη η κυβερνηση που θα το κανει γνωρίζοντας οτι το 70% του λαου δεν τους θελει?  Αμερικανάκια δεν εχουμε γινει ακομη να μας ταΐζουν οτι θελουνε.
Κλείνοντας λοιπον λεω, οτι αλλαγη πολιτικου σκηνικου δεν θελουν οι βολεμενοι δ.υ. διοτι αυτοι που τους βολεψαν ειναι μεσα στο κοινοβουλιο, και τυχον απομακρυνση τους στις εκλογές τους τρομαζει (αρση μονιμοτητας) - τα κομματοσκυλα που παντα σε κατι προσβλεπουν, και οσοι απλα δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους.και για να μην παρεξηγηθω εννοω δημοκρατικη αλλαγη του πολιτικου σκηνικου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!