tromaktiko: Αφορά την απάντηση προς στρατιωτικούς

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αφορά την απάντηση προς στρατιωτικούς



Αν θεωρείς εσυ οτι οι ΕΠΟΠ είναι πια τόσο προνομιούχοι όπως λες γιατί δεν πήγες κι εσύ;
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_4123.html#more
βγηκαν ποσες προκυρηξεις για χιλιαδες ΕΠΟΠ. θα αντεχες; δεν το νομιζω... αλλη φορα να σκεφτεσαι πριν εκφραστεις ...
εμαθαν ολοι και κατηγορουν. ενα μηνα μπες να δουλεψεις στο στρατο και θα ευχεσαι να βγεις στη συνταξη γιατι στα 40 οπως λες θα εισαι σακατεμενος. επισης ενας στρατιωτικος στα τρια χρονια της ζωης του τον 1 βρισκεται μακρια απο την οικογενεια του και τα παιδια του...και μιλω με στοιχεια δε λεω λογια του αερα. φυσικα στον ενα χρονο δεν συμπεριλαμβανονται τα καθημερινα 8ωρα...αν μπορεις εσυ που κρινεις χωρις να εχεις ιδεα μενε απο τις τεσσερις εβδομαδες που εχει ο μηνας τη μια μεσα να κανεις υπηρεσια γιατι οι εποπ οπως λες εσυ κανουν 7 το μηνα χωρ! ις να παιρνουν επιπλεον ουτε 1 ευρω. συμβαινει αυτο μηπως και σε σενα; και παλι δεν το νομιζω...οσο για τις κατουρημενες ποδιες μιλα για τους γνωστους σου γιατι οι δικοι μου οι γνωστοι δεν ειχαν φιλους φιλων για να τους βολεψουν..
και για να ολοκληρωσω μετα απο ολα αυτα το ποιος ειναι λογικος και ποιος οχι αστο να το κρινουν οι αρμοδιοι και οχι οι τυχαρπαστοι..

Μια αγανακτισμενη.....

 -----------------------------
Φιλε μου το οτι εισαι μικρος ειναι κακο,διοτι δεν προκειτε να ξαναπαρης δανειο απο καμμια τραπεζα. Το οτι χρωστας δεν λεει τιποτε αφου δεν εχεις ακινητο να στο παρουν. Μη διανοηθης να τους δωσης δεκαρα τσακιστη, ΔΕΚΑΡΑ,!! δεν μπορουν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ. Αν εχεις πιστωτικη αγορασε,κανε ψωνια αν σου δινουν τα μαγαζια. Μην τους δωσεις δεκαρα σου επαναλαμβανω.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!