tromaktiko: Περί επεισοδίων

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Περί επεισοδίων



Ξεκινώντας θα ήθελα να επισημάνω ότι ο σκοπός ύπαρξης των ΜΑΤ είναι η προστασία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ εκλεγμένης κυβλερνησης που...
ΕΣΕΙΣ επαναλαμβάνω ΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε. Εγώ σαν αστυνομικός των ΜΑΤ είμαι υποχρεωμένος (ασχέτως εαν δεν το επιθυμώ) να εμποδίσω το πλήθος να μπεί στην βουλή. Επιπλέον θα ήθελα να απαντήσω σε αυτούς που λένε 'Αφήστε μας να μπούμε' ότι εάν το κάνω θα τιμωρήθω για ΣΤΑΣΗ. Δηλαδή θα διαπράξω αυτό ακριβώς που έκαναν και οι συνταγματάρχες της 7ετίας. Επιπλέον μην πεταχτεί κάποιος έξυπνακιας και πει να βγούμε όλοι με αναρωτική γιατί προβλέπεται από τον νόμο ακόμα και αυτό. Πάμε παρακάτω. Ρωτάτε γιατί τόσα χημικά. Απαντάω γιατί αύτος είναι ο ηπιότερος τρόπος αυτοπροστασίας μας από τις δίαφορες επιθέσεις διαφόρων ομάδων. Οι άλλοι τρόποι είναι είτε η χρήση κλομπ είτε η χρήση πυροβόλου όπλου. Θα μου πείτε τι φταίω εγώ ο ειρηνικός διαδηλωτης να τρώω τα χημικά ενώ άλλοι κάνουν τα μπάχαλα. Ωραία και εγώ δηλαδή τι να κάνω να καώ από τις molotov για να διαδηλώσείς εσύ εναντίον της κυβέρνησης που ψήφισες γιατί πίστευες ότι 'λεφτά υπάρχουν'. Εφόσον δεν είστε ικανοί να περιφρουρίσετε τις διαδήλώσεις σας, και στην ομάδα που συμμετέχετε υπάρχουν κουκουλοφόροι είστε και νομικά αλλά και ουσιαστικά συμμέτοχοι στα επεισόδια. Και εδώ θα μου πείτε καλά εμείς δεν έχουμε την δύναμη να συγκρουστούμε με τους μπαχαλάκηδες γιατί δεν τους πιάνετε εσείς που είναι η δουλειά σας. Ποιός σας είπε ότι δεν τους πιάνουμε, τα δικαστήρια είναι που τους αφήνουν την επομένη. Και εδώ μια παρένθεση. Όχι οι κουκουλοφόροι δεν είναι αστυνομικοί, αναρχικοί και αριστεριστές ήταν και είναι. Παιδιά των βορείων προαστίων που βαρέθηκαν τους μπάφους και τις παρτούζες που έκαναν και 'Κάμουν επανάστασιν'. Θα μπορούσαμε να τους περιορίσουμε; ΝΑΙ αλλά δεν το κάνουμε διότι δεν μας αφήνουν οι ανώτεροί μας. Δέν υπάρχει καλύτερος προβοκάτορας από αυτόν που ούτε ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι. Το όλο κόλπο που γίνετε είναι το εξής. Έχει πορεία, αφήνεις τους αναρχικούς που ξέρεις ότι θα τα διαλύσουν όλα να μπούν στην πορεία, βάζεις τους αστυφύλακες σε απόσταση βολής από τους κουκουλοφόρους. Οι κουκουλοφΛΩΡΟΙ επιτίθεντε, οι αστυνομικές δυνάμεις αμύνονται με χημικά, διαλύετε η πορεία από τα χημικά. Βρίζει ο δημοσιοκάφρος την αστυνομία, βριζει εν συνεχεία ο πολίτης την αστυνομία , γίνετε ΕΔΕ στον αστυνομικό γιατί έκανε μια χειρονομία στους κουκουλοφλώρους, ο κουκουλοφλωρος των Β.Π. πίνει μπρίρες στα εξάρχεια τώρα που ξεκάβλωσε , όλες οι εφημερίδες γράφουν για τα επεισόδια και η κυβέρνηση πέρνάει με την ησυχία της τα νεα μέτρα.
Πάμε παρακάτω. Μου φωνάζεις να παραιτηθώ για να πέσει αυτή η προδοτική κυβέρνηση (εσύ που την ψήφισες τι είσαι) θα σου αντιπροτείνω γιατί παλι βάζεις μπροστά άλλον να πληρώσει για δικά σου λάθη. Παραιτηθείτε όλοι από τις δουλειές σας ' το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει εφόσον θα οδηγήσει στην κατάρευση τους κράτους και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσω.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια μεμονωμένα περιστατικά συμπλοκής με ειρηνικούς διαδηλωτές όπως στην περίπτωση του παππού με τη ελληνική σημαία, πραγματι είναι απαράδεκτο και να είστε σίγουροι ότι για τέτοια περιστατικά ακόμα και οι συμμετέχοντες αστυνομικοί νιώθουν άσχημα αλλά την ώρα των γεγονότων δρας κάτω από πίεση πολλές φορές σπασμωδικά. Μην μου πείτε μπούρδες για αυτοσυγκράτηση και εκπαίδευση και άλλα τέτοια είπαμε να μιλάμε ρεαλιστικά παντού όπου γίνονται επιχειρήσεις γίνονται και λάθη.
Τελειώνοντας θα ήθελα να κάνω και την πρόταση μου για την κατάργηση των χημικών ουσιών και την αντικατάσταση τους από ομάδες ελεύθερων σκοπευτών οι οποίοι θα πυροβολούν στο κεφάλι όποιον κάνει μπάχαλα. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου δεδομένου ότι οι προβοκάτορες είναι μπάτσοι ντυμένοι με πολιτικά και προβοκάρουν το λαικό κίνημα, επομένως τους αξίζει ο θάνατος.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!