tromaktiko: Απάντηση στο "Τι να ψηφίσω;"

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Απάντηση στο "Τι να ψηφίσω;"



Είμαι συνομίληκή σου, επίσης δεν ανήκω πουθενά κοματικά και έχω τον ίδιο προβληματισμό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα.(Αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_584.html#more)
Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ αφού δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, δεν τους θεωρώ καν διαφορετικά κόματα, πιστεύω σ' αυτό που λένε οι μεγαλύτεροι "γαλαζοπράσινη συμμορία". ΝΔ θεωρώ και τη Ντόρα η οποία μου είναι η πιο αντιπαθής από όλους τους.
Τα εξωκοινοβουλευτικά κόματα μάλλον είναι χαμένη ψήφος, οπότε έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ των μικρών που μπαίνουν στη βουλή.
Κοίτα, εγώ πριν μερικά χρόνια είχα ψηφίσει ένα, την οποία ψήφο σκυλομετάνιωσα αφού το κόμα αυτό έδειξε το αληθινό του πρόσωπο στην πορεία και επιπλέον τα στελέχη του είναι το τσίρκο Μεντράνο επιεικώς. (δε θέλω να λέω ονόματα).
Οπότε τώρα είμαι ανάμεσα σε τέσσερα(δεν έχω καταλάβει αν θα κατέβουν κοματικά ο Δημαράς και η "Σπίθα").
Μεταξύ των τεσσάρων το ένα απορρίπτεται ασυζητητί για τους λόγους που ανέφερες και εσύ, οπότε είμαι στο δίλημμα μεταξύ των τριών και ο Θεός βοηθός...
Επειδή έζησα τη βία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ την Τετάρτη σε όλο της το μεγαλείο και επειδή δεν έχω φοβηθεί ποτέ τόσο στη ζωή μου όσο εκείνη τη μέρα και από τότε τα σκέφτομαι διαφορετικά, έχω στο μυαλό μου πως θα δώσω μεγάλη βάση σε όποιο κόμα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να παραιτηθεί ο αλήτης Παπουτσής και ο αρχηγός των ΜΑΤ που έδινε εντολές εκείνη τη μέρα, δεν πίστευα ποτέ πως θα δω και θα ζήσω τέτοια αίσχη εν έτει 2011 σε ευρωπαικό κράτος.
Αυτά...
ΥΓ: Επειδή έχω ψηφίσει και λευκό, δεν πρόκειται να το ξανακάνω για να βοηθήσω το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. ΄Σίγουρα τελικά κάτι θα ψηφίσω και το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι αυτή τη φορά.

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!