tromaktiko: Απάντηση στον ασυνείδητο

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στον ασυνείδητο



Αν σου είχαν μάθει να σκέφτεσαι θα καταλάβαινες ότι όποιος φοράει την στολή των ΜΑΤ και είναι στον δρόμο πρέπει να καταλάβει ότι η θέση του είναι να δέχεται την οργή του κόσμου και να την υπομένει...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_9844.html
Να έχει ψυχραιμία και αυτοσυνκράτηση και να μην ξεσπάει σε βίαιες ενέργειες ακόμα και όταν προκαλείται με χυδαιότητα. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς του.

Έχεις τεράστια ευθύνη όταν φοράς στολή. ΜΟΝΟ ευθύνη και υποχρέωση. Τα ΜΑΤ δεν διακιολογούνται να συμπεριφέρονται σαν χουλιγκαν ακόμα και όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιους. Όπως ο στρατιώτης στον πόλεμο έχει το καθήκον να θυσιάσει την ζωή του για τον σκοπό που βρίσκεται εκεί, έτσι και ο ΜΑΤατζης έχει το καθήκον να θυσιάσει την αξιοπρέπειά του και την σωματική του ακαιρεότητα για να προστατέψει τον Λαο ακόμα και από την ίδια του την βαρβαρότητα (του Λαού). Γιαυτό σας πληρώνουμε κύριοι υπάλληλοί μας.

Και δεν θα πω ποτέ μπράβο σε αυτούς που έσπασαν στο ξύλο τόσο κόσμο. Που άνοιξαν το κεφάλι του ανθρώπου που όλοι είδαμε στο βίντεο (ένα από τα πολλά περιστατικά αναίτιας και απρόκλητης βιας). Σε αυτούς που έπνιξαν στα χημικά την μητέρα μου και δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια της και παραλίγο να την θρηνώ σήμερα και χέστηκα αν με πιστευεις.

Αν σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι και φοράς στολή είσαι επικίνδυνος και πρέπει τουλάχιστον να απολυθείς ΤΩΡΑ.
Μπορείτε μεταξύ σας να αναμασάτε τις απόψεις σας αλλά ο κόσμος σας έχει κρίνει προ πολλού και ξέρει την θέση σας.
Ακόμα να αναρωτηθείτε γιατί τόσο μένος εναντίον σας; Είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!