tromaktiko: Απάντηση στον αστυνομικό που διαβάζει

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Απάντηση στον αστυνομικό που διαβάζει



Ακου φίλε μου καλέ έχω πολλους συγγενείς στην αστυνομία και πάντα ήμουν μαζί σας χτες ήμουν και εγώ στο Σύνταγμα και θα σου πώ το εξής:
Εχεις δίκιο και άδικο μαζί τη δουλεία σου εσύ την επέλεξες .
Τι προστάτευσες ακριβώς χτές ??? νομίζω απάντηση δεν έχεις σε αυτό και μην μου πείς το κοινοβούλιο διοτι γνωρίζεις πολύ καλα οτι κανείς δεν θα έμπαινε εκεί.Μην μου πεις τη Δημοκρατία διοτι εσύ την κην κατέστρεψες εχτές.
Είπες οτι είδες παιδάκια να σπανε μάρμαρα και να σας πετάνε πέτρες και ρωτάς που είναι οι αγανακτισμένοι σε αυτή τη φάση? και ρωτάω εγω εσένα λοιπόν εσυ που τουσ είδες που είσουν γιατι δεν πήγε μια διμορία να τους πιάσετε επι τόπου?
Ασε με να απαντήσω για σένα διοτι δεν τους είδες σου το είπανε και μετά όταν γενικευτηκε και πετάγανε όλοι πέτρες εναντίων σας προφανός είπες τελικά έχουν δίκιο οι συνάδελφοι μου.
Λυπάμαι που δεν έχετε κρίση ,αυτά που είπες για τις σπουδές τα αφήνω κατα μέρος άλλωστε σου είπα εχω συγγενείς και ξέρω το επίπεδο της μόρφωσή σας.
Είπες οτι παρασυρθήκατε απο τα συναισθήματα και θα σου πώ το εξής :δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις είσαι πάνοπλος και είμασταν χωρίς στολές και χωρίς μάσκες και απλά τα τρώγαμε όλα ότι ρίχνατε,Τα συναισθήματα σου έπρεπε μνα σε κάνουν πιο συνετό διότι εγώ που είμαι Δάσκαλος εαν δω παιδάκια ατίθασα στο σχολείο δεν τα σακατεύω στο ξύλο ,αν το κάνω τι θα με έλεγες? δεν χρειαζεται να μου πείς γνωρίζω πολύ καλά ,παρόλα αυτά όμως προσπαθώ να τα ηρεμήσω με άλλο τρόπο πιο παραδειγματικό απο τη βία .
Αρα τα επιχειρήματα σου το μόνο που κάνουν είναι απλά να αποδεικνύουν οτι είσαστε υπηρέτες ενός συστήματος και όχι του λαού σας.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!