tromaktiko: Άπειρα προβλήματα δημιουργούν οι Ρομα σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Άπειρα προβλήματα δημιουργούν οι Ρομα σε όλη τη χώρα



Διαβάζοντας αναρτήσεις αναγνωστων για τα απειρα προβληματα που δημιουργουν οι Ρομα σε ολη την χωρα...
(αφορά:  Ρόμα στα πευκάκια στην Αγία Παρασκευή  τελευταια αναρτηση)
και δικη μου αναρτηση για προβληματα απο Ρομα στις παραλιακες περιοχες του Π.Φαληρου, Δελτα Φαληρου, Καλαμακι και Γλυφαδα, εστειλα καταγγελια στο γραφειο περιφερειαρχη Αττικης και πηρα αυτη την απαντηση.
Κύριε μ .......
Το προβλημα της ανεξέλεγκτης εγκατάστασης καταυλισμών τσιγγάνων εντός του οικιστικου χωρου σε κατοικημένες περιοχές της Αθήνας, ειναι έντονο. Παρόμοιο πρόβλημα παρατηρείται σε πολλές περιοχές της πόλης.
Δυστυχώς η συναρμοδιοτητα πολλων εμπλεκόμενων φορεων και υπηρεσιων εχει οδηγησει στη σημερινή κατασταση. Η πρωην νομαρχια Αθηνών και νυν περιφερεια Αττικής εχει αναπτυξει πολλές πρωτοβουλίες για να αναδειξει το προβλημα και εχει καταθεσει προτάσεις.

Η ευθυνη για την οριστική διαμορφωση ενός νεου πλαισιου παρέμβασης ανηκει στην πολιτεια που νομοθετει.
Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειμαστε στη διαθεση σας.
γραφειο περιφερειαρχη Αττικής .

Όπως τα ξερουμε, ο ενας υπεύθυνος τα ριχνει σε καποιον αλλο υπευθυνο.....Αλλά σε ποιον? Στην πολιτεια που νομοθετει....ποιο ειναι το αρμοδιο συγκεκριμενο τμημα της πολιτειας που νομοθετει? Πειτε μας που πρεπει να απευθυνθουμε? Την επομενη φορα που δω αυτη την αχρηστη φυλη να καταστρεφει την περιοχη οπου ζω και πληρωνω για να την συντηρηση της θα δρασω διαφορετικα.....πολυ διαφορετικα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!