tromaktiko: Έλεος … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έλεος … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τελικά οι Ευρωπαίοι μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
Αφού υποτίθεται συμφώνησαν στις 21 Ιουλίου για το νέο πακέτο της “διάσωσης” μας, τώρα έχουμε τους απίθανους...
Φινλανδούς να μας ζητούν εγγυήσεις για να συμμετάσχουν στην χρηματοδότηση και ακολουθούν όπως φαίνεται και άλλοι "μικροί".
Διαβάζοντας άρθρα ξένων αναλυτών αυτό που συμπεραίνει κανείς είναι ότι όλο αυτό μοιάζει στημένο και κάποιοι από τους "μεγάλους" της Ευρώπης σπρώχνουν την κατάσταση προς τα εκεί για να οικονομήσουν όσοι τζογάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά και για να αρπάξουν για ένα κομμάτι ψωμί την δημόσια περιουσία!!!
Φυσικά οι βασικοί υπεύθυνοι όλης αυτής της κατάστασης είναι οι δικές μας εγχώριες πολιτικές λινάτσες που διαχειρίζονται τις τύχες μας εδώ και χρόνια, αλλά και εμείς οι ίδιοι που τους επιτρέπουμε ακόμα να μας κυβερνούν μετά από τα τόσα ψέματα, τις παλινωδίες, την αχρηστοσύνη και τις προδοτικές τους ενέργειες που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού!!!
Βλέπεται τις συμπεριφορές τα αλληλοκαρφώματα και τα μαχαιρώματα μεταξύ τους καθώς και τις κατηγορίες που εξαπολύουν κατά καιρούς εναντίων μας όπως αυτό που ακουγόταν συχνά από τα Πρωθυπουργικά χείλη «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» ή «τα φάγαμε όλοι μαζί» από τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό “Οτσαλοφάγο” Α’ αντιπρόεδρο κτλ.
Όλα αυτά συντέλεσα στο να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα από τους έξωθεν απέναντι στη πατρίδα μας το οποίο εκφράστηκε και εκφράζεται καθημερινώς με δημοσιεύματα και δηλώσεις εναντίων μας!!!

Φίλες/οι αν είχαμε σοβαρούς και υπεύθυνους ηγέτες δεν θα είχαμε φτάσει εδώ και η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι όλοι αυτοί οι "κύριοι" υλοποιούν ένα σχέδιο του οποίου τον οδυνηρό για όλους μας τελικό “στόχο” θα βιώσουμε πολύ σύντομα.
Ένα στόχο που έχει να κάνει με την Κινεζοποίηση των αμοιβών και των συνθηκών εργασίας μας και την Βρυξελοποίηση στην ακρίβεια και στο κόστος ζωής!!!

Υποσημείωση
Παρόλα αυτά πρόσφατο Γερμανικό γκάλοπ μας κατατάσσει στην 2η θέση (μετά από τους Δανούς) των πιο αισιόδοξων της Ευρώπης!... εντάξει … ΕΛΕΟΣ … μας περνούν πλέον για πολύ Χαϊβάνια!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!