tromaktiko: Σχετικά με: "Για άλλη μια φορά ΤΕΙ και ενώσεις αποφοίτων τους έκαναν άνω κάτω την τεχνική παιδεία"

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Σχετικά με: "Για άλλη μια φορά ΤΕΙ και ενώσεις αποφοίτων τους έκαναν άνω κάτω την τεχνική παιδεία"



Λάθος πληροφοριμένος είσαστε. Όλοι οι καθηγητές των ΤΕΙ που διδάσκουν τις θεωρίες είναι διδάκτορες των ελληνικών πολυτεχνικών σχολών.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_5505.html)  Καθηγητές απόφοιτοι ΤΕΙ με μεταπτυχιακό υπάρχουν μόνο στα εργαστήρια και όσοι ήταν απόφοιτοι ΚΑΤΕ-ΚΑΤΕΕ-υπομηχανικοί έχουν φύγει πλέον αφού βγήκε κανονισμός που τους απαγορεύει πλέον να διδάσκουνε.

Στο ΤΕΙ Αθήνας που ήμουν όλοι οι καθηγητές που μας κάναν θεωρίες ήταν διδάκτορες του ΕΜΠ και άλλοι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά στο εξωτερικό, ακόμη και αυτοί που ήταν στα εργαστήρια ήταν διπλωματούχοι μηχανικοί από το ΕΜΠ με μεταπτυχιακά ή μη.

Το επίπεδο μεταξύ ΤΕΙ και πολυτεχνείου δεν το θεωρώ τόσο όσο λένε μερικοί που το έχουν παρατραβήξει το πράγμα. Σίγουρα η ύλη είναι μικρότερη στα μαθήματα και ελάχιστα ευκολότερη αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο που να μιλάει κάποιος για χάος μεταξύ αποφοίτου ΤΕΙ και πολυτεχνείου.

Από οτι κατάλαβα έχετε αποφοιτήσει από το πολυτεχνείο πρίν χρόνια. Η λογική σας οτι ΚΑΤΕΕ=ΤΕΙ κτλπ δεν ισχύει καθόλου. Πολλά πράγματα έχουνε αλλάξει από τότε, αυτό φαίνεται και σε ορισμένους καθηγητές απομεινάρια των ΚΑΤΕ σε εργαστήρια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και από μαθηματικές σχέσεις μόνο από αποφοίτους ΤΕΙ και διπλωματούχους μαθαίνουμε.

Έχουμε κάνει πολλές μελέτες στα εργαστήρια και μπορούμε μέσα από ένα ΤΕΙ να κάνουμε αρκετά πράγματα οπότε καλύτερα να σταματήσουν ορισμένοι αυτή την ισοπέδωση των ΤΕΙ. Δεν είναι δυνατό να μην με αφήνουν τα πολυτεχνεία και το ΤΕΕ να κάνω μια μελέτη κεντρικής θέρμανσης 3όροφου οικοδομής επειδή εγώ έφερα 11000 μόρια και ο άλλος 19000.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!