tromaktiko: Απάντηση στις αναρτήσεις σχετικά με το κάμπινγκ του Α.Π.Θ.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Απάντηση στις αναρτήσεις σχετικά με το κάμπινγκ του Α.Π.Θ.



Νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος που τα βάζετε με τους υπαλλήλους ενώ δεν είχατε δικαίωμα εισόδου… Θέλω να απαντήσω στους 2 αναγνώστες που διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά που δέχτηκαν στο κάμπινγκ. Καταρχάς να διευκρινίσουμε ότι η Φοιτητική Κατασκήνωση Α.Π.Θ στην Κασσάνδρα είναι, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά της, κατασκηνωτικός χώρος που ανήκει στο Α.Π.Θ. και προορίζεται για τους φοιτητές και τα μέλη του Α.Π.Θ. Όπως κάθε χώρος διέπεται από κάποιους κανόνες φυσικά για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του και να μην γίνει «μπάτε σκύλοι αλέστε». Ο πιο απλός από αυτούς είναι ο έλεγχος στην είσοδο ώστε να χρησιμοποιούν τον χώρο τα άτομα που προβλέπεται.
Στον πρώτο αναγνώστη (ανάρτηση 1/8/2011): Ενώ είσαι πολύ λεπτομερής και σχολαστικός στην περιγραφή τον γεγονότων, ξεχνάς να μας δώσεις κάποια βασικά στοιχειά για σένα όπως… την σχέση σου με το Α.Π.Θ! Είσαι φοιτητής; Μέλος; Είχες με κάποιον τρόπο δικαίωμα χρήσης του χώρου; Αν ναι τότε γιατί δεν είχες κάρτα; Αρά μάλλον ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να είσαι εκεί. Εύλογα λοιπόν μου δημιουργείται η απορία… Πως και γιατί μπήκες στο κάμπινγκ εφόσον δεν έπρεπε;;; Δεύτερον λες ότι βγήκες από την κεντρική είσοδο και επειδή ήσουν έξω από τον χώρο δεν μπορούσαν να σου πουν τίποτα… Με ένα τέτοιου είδους σόφισμα δεν αναιρείς το γεγονός (που ο ίδιος ομολόγησες) ότι ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ!! Είναι υπεύθυνοι για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και αρά εφόσον ΣΕ ΕΙΔΑΝ να ΒΓΑΙΝΕΙΣ από εκεί μπορούν (&πρέπει κατά την γνώμη μου) να σε ελέγξουν. Δηλαδή εσύ άμα δεις κάποιον να βγαίνει από το σπίτι σου θα πεις «Α! τώρα είναι έξω από την πόρτα δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω τι ήθελε μέσα!!!». Όσο για τα γεγονότα που περιγράφεις μετά… Δεδομένου ότι ήδη στο πρώτο μισό παρέλειψες να μιλήσεις για την δική σου μη σωστή συμπεριφορά, θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω την περιγραφή σου και να αναρωτηθώ τι κρύβεις και εδώ… Επιπλέον είναι προφανές ότι περίμενες να σε ελέγξουν και ήσουν προετοιμασμένος για το τι θα πεις και τι θα κανείς.
Στον δεύτερο αναγνώστη (29/8/2011): Όπως είπα και στην αρχή ο χώρος του κάμπινγκ είναι ένας χώρος που μπορούν να χρησιμοποιούν φοιτητές και μελή του Α.Π.Θ… το ίδιο ισχύει και για τον δρόμο που είναι μέσα σε αυτό!!! Δεν είναι δημόσιος δρόμος που διασχίζει το κάμπινγκ, είναι ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ!!! Και τα επιχειρήματα του στυλ ΑΠΘ-Δημόσιο ίδρυμα, Δρόμος του ΑΠΘ-Δημόσιος δρόμος είναι τουλάχιστον χαζά… θυμίζουν το γυμνάσιο: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Και οι ηλεκτρογεννήτριες της ΔΕΗ είναι δημόσιες… δεν νομίζω να ήθελες να μπεις εκεί μέσα;!;!;! Στην τελική γιατί δεν φύγατε από τον δρόμο που πήγατε;;
Οι φύλακες είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του κάμπινγκ, σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα (κλεψιές, ναρκωτικά, τραυματισμοί η και χειρότερα) θα βρεθούν υπόλογοι και ένοχοι για μη σωστή φύλαξη και έλεγχο. Είναι λογικό συμπεριφορές όπως παράνομη είσοδος και επίμονη άρνηση συνεργασίας να πυροδοτήσουν ακραίες αντιδράσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω κάποιος από τους δικαιούχους να αντιμετώπισε τέτοια συμπεριφορά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!