tromaktiko: 1000+2 τρόποι για να βγάλει η κυβέρνηση λεφτά!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

1000+2 τρόποι για να βγάλει η κυβέρνηση λεφτά!



Θα ηθελα να επισημανω εναν τροπο που μπορει η Ελλαδα να εισπραξει λεφτα χωρις να επιβαλλει αντισυνταγματικα μετρα που βουλιαζουν τον μεσο Ελληνα καθε μερα.
Η λυση ειναι απλη.Τηρηση των νομων.
Αν η τροχαια κανει μια βολτα στο κεντρο καθε πολης και ριχνει κλησεις σε διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα,σε αυτοκινητα που παρκαρουν σε πεζοδρομια και σε θεσεις αναπηρων,και ΔΕΝ σβηνονται οι κλησεις,τοτε πιστευω πως εξασφαλισαμε και την 7η δοση της τροικας.Αν,επισης,βαλεις εναν τροχονομο σε καθε συραγγα της Εγνατιας οδου και καταγραφουν τα αυτοκινητα που παραβιαζουν τα ορια ταχυτητας,τοτε εξασφαλισαμε οικονομικα και τα πτωχευμενα μας ασφαλιστικα ταμεια.Και αν κανουμε μια σουμα με τα χρηματα απο προστιματα σε μεγαλες επιχειρησεις που δ! εν εισπραχτηκαν τα τελευταια 20 χρονια,τοτε θα μιλαμε για αναπτυξη της Ελλαδος.

Φυσικα,,,αυτα τα πραγματα δεν γινονται στην Ελλαδα.Ολοι οι ''τροχαιοι'' περνουν ,μεσω βυσματος ,μεταθεση για ''ασφαλεια'' που τα φραγγα ειναι πιο πολλα,και ετσι δεν γινεται σωστη δουλεια.Επισης και οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ειναι ανυπαρκτοι καθως ολοι οι υπαλληλοι της κοιμουνται στα γραφεια τους.

Αλλα φαινεται πως στοχος της κυβερνησης δεν ειναι η εισπραξη χρηματων ,αλλα η καταστροφη της μεσαιας ταξης

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!