tromaktiko: Φήμες για Γιακούποβιτς

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Φήμες για Γιακούποβιτς



Σύμφωνα με κάποιες φημολογίες, ο Ολυμπιακός σκέφτεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Ελντίν Γιακούποβιτς, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιακούποβιτς «ψάχνεται» για τον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενος τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του το περασμένο καλοκαίρι. Κατά την μεταγραφική περίοδο του Αυγούστου αρκετά σενάρια τον ενέπλεξαν με τον Ολυμπιακό, όμως τελικά δεν υπήρξε ποτέ κάτι επίσημο.

Μερικούς μήνες μετά το όνομα του κίπερ του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπου βάσει κάποιων πηγών μέσα από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σημειώνεται ότι από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και τονίζεται ότι στηρίζουν απόλυτα τον Κονστάτσο. Παρά ταύτα όμως, σε κανέναν από την ερυθρόλευκη διοίκηση δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Αργεντινός κίπερ αποδοκιμάζεται έντονα από τον κόσμο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι (με αποκορύφωμα το ματς απέναντι στην Ξάνθη), με αποτέλεσμα να «κοιτούν» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου. Ακόμη όμως και αν προχωρήσει η υπόθεση Γιακούποβιτς, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να σταματήσουν την στήριξή τους στον βασικό – για την ώρα – τερματοφύλακα της ομάδας, στον οποίο έχουν επενδύσει πολλά για τα δύσκολα ματς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, και αν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μαγνησίας είναι πιθανό να δοθεί δανεικός.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!