tromaktiko: Στέλιος Καζαντζίδης: Αθάνατος για πάντα

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Στέλιος Καζαντζίδης: Αθάνατος για πάντα



Ο Σύλλογος Φίλων Καζαντζίδη στην Ελασσόνα έλαβε την πρωτοβουλία να τιμήσει τον μεγάλο τραγουδιστή της Ελλάδας, πληρώνοντας τα... έξοδα της φιλοτέχνησης μιας προτομής του Στέλιου, που θα τοποθετηθεί στον τάφο του στο κοιμητήριο της Ελευσίνας.

Η πρωτοβουλία, σύμφωνα με την "Espresso", ελήφθη με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων, από τότε που ο Στέλιος πέρασε στο Πάνθεον των κορυφαίων της Ελληνικής μουσικής, φεύγοντας από τη ζωή. Την προτομή φιλοτέχνησε ο Θεσσαλονικιός γλύπτης Γιώργος Κικωτής και στοίχισε στο σύλλογο 7.500 ευρώ.

α αποκαλυπτήρια της προτομής θα γίνουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, στο κοιμητήριο Ελευσίνας, στον οικογενειακό τάφο που μοιράζεται ο Στέλιος με τους γονείς του, Χαράλαμπο και Γεσθημανή.

Η σύζυγός του, Βάσω, εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ένα τρισάγιο στον τάφο και μετά οι 300 προσκεκλημένοι θα συμφάγουν στην ταβέρνα "Καζαντζίδη" στη Μεταμόρφωση. Μεταξύ των καλεσμένων, θα είναι και ο Πόντιος τραγουδιστής, Γιώργος Ροδακίτης, ο οποίος θα τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!