tromaktiko: Για την απελευθέρωση ΤΑΞΙ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Για την απελευθέρωση ΤΑΞΙ



Ας μας απαντησουν και κατι οι κυροιοι ΟΔΗΓΟΙ των ταξι που ετρεξαν να υπερασπιστουν τα σχεδια του υπουργου.
Τι θα γινει τωρα που αυτοματα οι μισες αδειες γινονται ολοκληρες.. Και 10.000 ταξι ταυτοχρονα στους δρομους της Αθηνας. Και αλλες 5.000 αδειες που θα τρεξετε να βγαλετε οι ΟΔΗΓΟΙ τι μας κανει στην Αθήνα?? 15.000 (υπαρχουσες)+15.000(νέες)= 30.000 ταξι.
Αν πχ βγαζατε 50 ευρω μεροκαματο πεφτουμε αυτοματα στα 25 ευρω.Θα δημηουργηθει και ΜΙΑ-ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ εταιρίες (+5000) που θα εκμεταλλεύονται τα φιλέτα..αεροδρομιο..λιμανι…κλπ παμε σε κανα 10 ευρω μεροκαματο! Και να δω μετα που θα καταληξουμε ολοι μαζι!! ΆΝΕΡΓΟΙ Η’ ΟΔΗΓΟΙ σε αυτες τις εταιριες για 500-600ε το μηνα!!
Το ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ το ΜΙΚΡΟ! Ηρθε το τελος..

Ας μας απαντησει ο υπουργος-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ τι θα γινει οταν ενας πατερας με τρια παιδια εχει μια αδεια ταξι, δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να τα μεγαλωσει και συμβαινει κατι το απροσμενο.. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ .. πως θα ζησουν αυτα τα παιδια αν δεν μπορει να παραμεινει στην κατοχη τους αυτη η αδεια και να δουλεψει καποιο απο τα υπολοιπα μελη της οικογενειας? Θα πρεπει δηλαδη να καταβαλουν ολα τα ποσα απο την αρχη για να εκδοσουν νεα αδεια; Για να ειναι κερδισμενο το κρατος;
ΕΛΕΟΣ, στοιχειωδη λογικη δεν εχει κανεις εκει στο υπουργειο!

Ας μας απαντησει ο υπουργος-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ποια ειναι η λογικη του νομοσχεδιου που ετοιμασε στο να μπορει να ιδρυεται μια εταιρια, στην Αθήνα για παραδειγμα, να μπορει να παρει στην κατοχη της πχ 3.000 αυτοκινητα και να μπορει να δουλευει σε ολη την Ελλαδα? Μηπως για να τα στελνει στις περιοχες που εχουν δουλεια το καλοκαιρι? Νησια με αεροδρομια? Χωρις να χρειαζεται να ιδρυει κατα τοπους νεες εταιριες? Να εχει μονο μια κεντρικη και να στελνει 100 ταξι εδω 100 εκει, και να τα ανακατευει αναλογα με την δουλεια απο περιοχη σε περιοχη??
Δεν ειμαστε βλακες υπουργε….οι μασκες επεσαν και αποκαλυπτηκε για ποιον ετοιμασατε αυτο το νομοσχεδιο…
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ υπαλληλοι-ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! Αν φυσικα μας προτιμησουν απο τους φτηνοτερους Πακιστανους....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!