tromaktiko: Συνταγογράφηση Ουσίας και ΟΧΙ σκευάσματος.. Ανίκανοι ή προδότες;

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Συνταγογράφηση Ουσίας και ΟΧΙ σκευάσματος.. Ανίκανοι ή προδότες;



Δεν θα διαφωνήσω πως η κατάσταση στη χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο..αλλα πλέον τα κίνητρα και οι πράξεις της κυβέρνησης παραπέμπουν σε συμμορία...
για την εξυπηρέτηση (ανθελληνικών) συμφερόντων..μεχρι πρόσφατα δυσκολευόμουν να πιστέψω πως η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας μας, είναι σε κάποιο είδος αποστολής για την καταστροφή της συνοχής της Ελληνικης κοινωνίας..επίσης δυσκολευομουν να πιστέψω πως ειναι τόσο ανικανοι στο να διοικήσουν , να νομοθετήσουν και να οδηγήσουν την χώρα στο να ξεπεράσει την ομολογουμένος πολυ δύσκολη κατασταση..και όμως τα γεγονοτα δείχνουν πως τα κίνητρα τους ειναι αμφιλεγόμενα και κατακριτέα..

Οπως ειναι γνωστό , τις επόμενες μερες θα ψηφιστεί στη βουλή, νομοσχέδιο το οποίο θα προβλεπει την συνταγογράφηση απο τους ιατρους, της δραστικης ουσιας των φαρμακων , και οχι συγκεκριμενα σκευασματα. Δέν θα σχολιασω τους κινδύνους που εγκυμονεί η συγκεκριμενη απόφαση για τη δημόσια υγεία (γιατι πλεον την επιλογη του φαρμακου θα την κανει ο φαρμακοποιος και οχι ο θεράπων ιατρος) αλλα τις (μυστικές?) συμφωνίες που εχουν γινει κατω απο το τραπέζι. Εαν συμβεί αυτο, μιλάμε για το αυτόματο τέλος της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Ενας κλάδος υγιής, που συνεισφέροι θέσεις εργασίας και έσοδα στην χώρα απο τις εξαγωγές.

Το θέμα είναι στο οτι σκοπός της συγκεκριμένης απόφασης ειναι στο ποιοί θα ευνοηθούν. Ποιοί θα ευνοηθούν? Πάντως οχι Ελληνικες φαρμακοβιομηχανίες..οσοι είναι στο χώρο, γνωρίζουν φαρμακοβιομηχανίες εβραικων συμφερόντων που ειναι έτοιμες να κατακλήσουν την αγορά με τα φάρμακα τους..είναι λογικό οτι η μείωση της δαπάνης θα ειναι μεγαλη αλλα οι κυβερνώντες έχουν συνυπολογίσει την αναστατωση , την ανεργία και τα έσοδα που θα χασουν με το κλείσιμο των Ελληνικών Φαρμακοβιομηχανιών ? Θα είναι τοσο πολυ το κερδος απο τη μείωση της δαπάνης μη σκεπτόμενοι τον αριθμό των συνανθρώπων μας που θα μείνουν ανεργοι ? Τα χρήματα που άμεσσα θα φυγουν απο την αγορα?την κατάστροφη ενός ολόκληρου κλάδου?

Πολλες οι ερωτήσεις που μένουν αναπάντητες κυριε λοβέρδο και κυριε κουτρουμανη...τουλάχιστον απαντήστε μας τι απο τα δύο ειστε.. ανίκανοι να δείτε τι θα γίνει με αυτή την αποφαση..η σε εντεταλμένη υπηρεσία για να εξυπηρετήσετε ανθελληνικά συμφέροντα ?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!