tromaktiko: Big Bubble Beni

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Big Bubble Beni



Σύμφωνα με το επίσημο site του Big Bubble Beni ζέλου:
"Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957... Είναι παντρεμένος από το 1980 με τη Βασιλική Αποστ. Μπακατσέλου, δικηγόρο με την οποία έχει μία κόρη, φοιτήτρια Νομικής.

Αμέσως μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, το Σεπτέμβριο του 1974, εισάγεται στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και των Συμβουλίων της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος.

Αποφοίτησε από τη Νομική το 1978 και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού ΙΙ.

Το 1980 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Νομικής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου το 1984 εκλέχθηκε υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου."

Μιλάμε για παιδί θαύμα κάτι σαν Hollywood, μέσα σε 2 χρόνια έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορικό σε 6 χρόνια απο την αποφοίτηση έγινε καθηγητής. Σε ποιά αντικείμενα έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορικό δεν μας λέει. Αλήθεια ποσα μεταπτυχιακά + διδακτορικά ολοκληρώνονται σε 2 χρόνια?
Ετσι εξηγούνται οι απόψεις του Beni "είναι παράνομο διότι δημοσιεύθηκε", "δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και να μιλάει ετσι".
Μάλλον έχει μπερδέψει την λαμογιά με τη νομημότητα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!