tromaktiko: “Σούπα” το διάγγελμα του “εθνοσωτήρα”

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

“Σούπα” το διάγγελμα του “εθνοσωτήρα”



Ένα ακόμη διάγγελμα α λα Παπανδρέου… απολαύσαμε το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 9 . Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα ο πρωθυπουργός μίλησε για την… μεγάλη του επιτυχία, με το γνωστό πειστικό και ειλικρινές ύφος που τον διακρίνει… Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες ότι θα μας ζητούσε να τον… ευχαριστήσουμε ως λαός, για το νέο του… άθλο!

Το διάγγελμα του “εθνοσωτήρα” σε λίγες γραμμές:
«Τα αποτελέσματα της Συνόδου δεν ήρθαν τυχαία, είναι αποτέλεσμα της δικής μας προσπάθειας» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στο διάγγελμά του, τονίζοντας ότι ανοίγουν νέες προοπτικές με τη συμφωνία, κι ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τράπεζες και συντάξεις».

Επίσης ανέφερε ότι στόχος είναι «του χρόνου να μην προστεθούν νέα χρέη. Θα το καταφέρουμε. Όταν δουλεύουμε μαζί, όταν τολμάμε, τελικά κατακτάμε τους στόχους μας. Μάχη που δεν δίνεται είναι μάχη που χάνεται”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ισχυρίστηκε ακόμη ότι «οι εταίροι μας θέλουν την επιτυχία μας και όχι την αποτυχία μας». «Θα χρειαστεί να δουλέψουμε μαζί» είπε ενώ πρόσθεσε ότι «εμείς θα φτιάξουμε την Ελλάδα και κανείς άλλος για μας».
kentrinews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!