tromaktiko: Scooter ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με ΔΩΡΟ ΕΝΑ scooter Nipponia Ezio 125cc!!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Scooter ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με ΔΩΡΟ ΕΝΑ scooter Nipponia Ezio 125cc!!!



Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για το TROMAKTIKO και ο νικητής κερδίζει ένα scooter Nipponia Ezio 125: 125 κυβικών αξίας 2000 ευρώ! 

Στείλτε Τ24 κενό και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54754 και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCOOTER
Σχεδιασμένα, όπως και κάθε άλλο scooter της Nipponia, από τον διεθνούς φήμης designer, Σωτήρη Κοβό, τα Ezio 125 και Arte 150 όχι μόνο ξεχωρίζουν από το σύνολο, αλλά πρεσβεύουν ένα νέο στιλ με αναφορές στο σύγχρονο βιομηχανικό design. To Ezio, αποτελεί την minimal έκφραση αυτού του στυλ, κάτι που μεταφράζεται σε απλότητα. Κινείται από ένα μονοκύλινδρο και αερόψυκτό σύνολο χωρητικότητας 124,9 κ.εκ. και απόδοσης 9,3 ίππων στις 8.000 σ.α.λ.
 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο "ΣΤΕΙΛΤΕ SMS ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ SCOOTER NIPPONIA EZIO 125" από τη διαφημιστική εταιρία GPOiNT Adv  (στο εξής "η Διοργανώτρια") για λογαριασμό του ιστοτόπου "TROMAKTIKO BLOGSPOT" και τον διακριτικό τίτλο "TRO-MA-KTIKO.BLOGSPOT.COM" με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας NEWSPHONE HELLAS  SA (στο εξής NEWSPHONE ). Διευκρινίζεται ότι ο ρόλος και η ευθύνη της εταιρείας NEWSPHONE περιορίζεται και εξαντλείται στην παροχή της τηλεπικοινωνιακής υποδομής, κατ'εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας για τους σκοπούς του παρόντος διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι υπάλληλοι των εταιρειών TROMAKTIKO, GPOINT Adv και NEWSPHONE, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους, έως 1ου βαθμού. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό τεκμαίρεται ότι είναι οι νόμιμοι κάτοχοι ή ότι έχουν τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του νομίμου κατόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης μέσω της οποίας έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό. Σε καμία περίπτωση η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι του νομίμου κατόχου της σύνδεσης, εάν ο συμμετέχων στον παρόντα Διαγωνισμό, δεν είναι νόμιμος κάτοχος αυτής ή δεν έχει την νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του νομίμου κατόχου της.

Η διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται από το Παρασκευή 21/10/2011 μέχρι και την Δευτέρα 21/11/2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η ΧΡΕΩΣΗ
Οι συμμετέχοντες ανάλογα με το μέσο που επιλέγουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό επιβαρύνονται με χρέωση 1,48€ ανά γραπτό μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS), συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής της χρέωσης ή αλλαγής του αριθμού SMS, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο μέσο.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ
Ως αντικείμενο του Διαγωνισμού και έπαθλο αυτού, ορίζεται ένα Scooter μάρκας NIPPONIA EZIO 125.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό πραγματοποιείται με αποστολή από κινητό τηλέφωνο γραπτού μηνύματος (SMS) στον αριθμό 54754, με περιεχόμενο Τ24. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των γραπτών μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου (SMS). Κάθε αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στον διαγωνισμό και αποτελεί μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση του Διαγωνισμού.

ΝΙΚΗΤΗΣ
Ο νικητής του Διαγωνισμού θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση μέσω του www.random.org .  Η ανάδειξή του θα πραγματοποιηθεί την 22/11/2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.


Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της NEWSPHONE θα διατηρεί, καθ’όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού, όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες μηνύματα, καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο), καθώς και τον αριθμό της κάρτας SIM ή της τηλεφωνικής σύνδεσης, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα πρέπει να αποδεχθεί τηλεφωνικώς το έπαθλο μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που λάβει γραπτό μήνυμα στο κινητό του (SMS), μέσω της ειδικής πλατφόρμας της NEWSPHONE ή σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Διοργανώτρια, η οποία θα τον ενημερώνει για το έπαθλο. Εφόσον ο νικητής αποδεχθεί το έπαθλο μέσα στην προθεσμία που προαναφέρθηκε, μετά την ειδοποίηση από την Διοργανώτρια για την έναρξη διάθεσης του επάθλου, οφείλει να παραλάβει το έπαθλό του σε διάστημα τεσσάρων (4) μηνών. Σε περίπτωση που το έπαθλο δεν αναζητηθεί μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται παραπάνω, ο νικητής χάνει το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου αυτού και το έπαθλο απόλλυται οριστικά για τον συμμετέχοντα.

Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την παραλαβή του επάθλου ή οποιαδήποτε έξοδα απαιτούνται για την αξιοποίηση του, καθώς επίσης και τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου το νικητή. Μετά την απονομή του επάθλου στο νικητή, η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν προκύψει σε βάρος του νικητή ή σε βάρος τρίτου, όπως σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Ιδίως για έπαθλα που διατίθενται από τρίτους η ευθύνη της Διοργανώτριας εξαντλείται στην καθοδήγηση των νικητών για την ανάληψη του σχετικού επάθλου, σύμφωνα με τις οδηγίες που οι τρίτοι που διαθέτουν το έπαθλο έχουν δώσει σε αυτήν. Όποια τυχόν κόστη ή οποιασδήποτε φύσεως ζημίες προκύψουν μετά την παραλαβή του επάθλου, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.

Ρητά αναφέρεται ότι ο ρόλος της NEWSPHONE περιορίζεται αυστηρά στην παροχή της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια λειτουργίας του διαγωνισμού και δεν φέρει ευθύνη μετά την απονομή του επάθλου. Το έπαθλο είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Σε περίπτωση που το έπαθλο διεκδικηθεί από παραπάνω από έναν συμμετέχοντες, τότε νικητής θα θεωρείται ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας SIM ή της τηλεφωνικής σύνδεσης. Επίσης ρητά διευκρινίζεται ότι το έπαθλα δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να καλούν την τηλεφωνική γραμμή 210 94 72 167. Επιπλέον, πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, τους χορηγούς, τα ονόματα και τα δώρα των νικητών θα κοινοποιούνται στο site http://tro-ma-ktiko.blogspot.com, καθώς και με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο. Η Διοργανώτρια σε συνεργασία με την NEWSPHONE επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλλει τους όρους διενέργειας του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο. Διευκρινίζεται ρητά, ότι μετά την λήξη της διενέργειας του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ή μετά την τυχόν συντόμευση ή ανάκλησή του από τη Διοργανώτρια, σε περίπτωση που αποσταλούν γραπτά μηνύματα (SMS) στον πενταψήφιο αριθμό 54754, αυτά θεωρούνται ανίσχυρα και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον Διαγωνισμό, θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Η NEWSPHONE δηλώνει ότι θα τηρήσει αρχείο του Ν. 2472/1997 με τα στοιχεία που δηλώνουν οι συμμετέχοντες, συγκεκριμένα τον αριθμό της κάρτας SIM ή τον αριθμό της τηλεφωνικής σύνδεσης από τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό, καθώς και την ώρα που λαμβάνονται τα γραπτά μηνύματα και οι τηλεφωνικές κλήσεις. Τα στοιχεία επικοινωνίας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την NEWSPHONE για σκοπούς ενημερώσεως των υποκειμένων ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με τον Διαγωνισμό και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση.

Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τη Διοργανώτρια αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Ο συμμετέχων και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων, που αναφέρονται ανωτέρω, έχει δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Ν. 2472/1997, καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου της Διοργανώτριας.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από την NEWSPHONE δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, το μήνυμα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της NEWSPHONE .

Η NEWSPHONE δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της (όπως -ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά- λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη αποστολή ή αποδοχή γραπτών μηνυμάτων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου, μη σωστός τρόπος απάντησης) ή έξω από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα μηνύματα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των μηνυμάτων της Υπηρεσίας, β) δεν είναι διαθέσιμη η Υπηρεσία στους παίκτες, για οσοδήποτε χρονικό διάστημα, γ) τα διατηρούμενα αρχεία της Υπηρεσίας καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει η Διοργανώτρια.

Το όνομα του νικητή του Διαγωνισμού ανακοινώνεται μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει η Διοργανώτρια, η οποία και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιεί τον τυχερό που θα κερδίσει το έπαθλο με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως -ενδεικτικά και όχι περιοριστικά- φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου, άνευ ουδεμίας προσθέτου αμοιβής προς τους συμμετέχοντες.

Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στο νικητή και επανάληψης της εκάστοτε κληρώσεως, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.

Οι όροι διενέργειας και συμμετοχής στον Διαγωνισμό δημοσιεύονται στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/scooter-scooter-nipponia-ezio-125cc.html

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!