tromaktiko: Μια ιδέα για την επομένη μέρα!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μια ιδέα για την επομένη μέρα!



Κύριοι σαν ένας απλός άνθρωπος και μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα που σημαίνει ότι όλα τα χρόνια πληρώνω σαν ηλίθιος φόρους κ.λπ. έχω να πω λίγα λόγια.
Θέλω να βγει νέα κυβέρνηση και να μεν έχει κανένα πολιτικό που είχε δράση τα τελευταία 45 χρόνια και αυτός που θα βγει το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου να στείλει τους εισαγγελείς και την αστυνομία να συλλάβει όλους τους πολιτικούς των τελευταίων 30 χρόνων τουλάχιστον και να τους κλείσει μέσα για εσχάτη προδοσία και τις οικογένειες τους για υπόθαλψη εγκληματία (μαζί με αυτούς να μπουν και αρκετοί φίλοι και συγγενείς που έχουν εταιρίες που έπαιρναν δημόσια έργα ενώ πίσω από αυτούς ήταν όλα τα λαμόγια πολιτικοί) και τέλος κατάσχεση όλων των παρουσιών τους για να δώσουμε πίσω τα πιο πολλά χρωστούμενα γιατί τα χρήματα που έχουν φάει αυτά τα χρόνια είναι τουλάχιστον 160 δις.
Τώρα όσο για τον Γιωργάκη αυτός θέλει με δίκη δυο ημερών το πολύ και να εκτελεστεί διότι είναι από τους μεγαλύτερους προδότες και (για μένα ) σταλμένος από τους Αμερικανούς για να διαλύσουν την Ελλάδα την Ευρώπη και το Euro.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο αν δείτε από το πώς έγινε πρωθυπουργός (λεφτά υπάρχουν, ενώ είχε ξεκινήσει και έκανε συμφωνίες με το ΔΝΤ) και πως συνέχισε στο να μην παίρνει μέτρα ενώ είχε συμφωνήσει με την Τρόικα σε κάποια μέτρα και δεν έχει (μέχρι και σήμερα) κάνει τίποτα παρά μόνο πεταγε κάθε τόσο κάποια πυροτεχνήματα (όπως με τους ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, φαρμακοποιούς και άλλους ) μόνο και μόνο για να γίνονται απεργίες και να διαλύεται το κράτος.
Έβαλε όλους αυτούς τους φόρους στον κόσμο για να διαλύσει όλο το σύστημα βιοτεχνίες, μαγαζιά, εργοστάσια, γενικά ελευθέρους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και γενικά ότι ενεργό υπάρχει στην χώρα προσπάθησε να το διαλύσει.
Την ίδια τύχη πρέπει να έχουν βέβαια ο Σημίτης και ο Καραμανλής γιατί είναι το ίδιο προδότες και οι δυο.
Ο Σημίτης γιατί στις μέρες του είχε γίνει το μεγάλο φαγοπότι με τα έργα που έγιναν και χρεώθηκαν το λιγότερο τρεις φορές επάνω από την αξία τους και μας χρέωσε πολλά δις.
Ένα παράδειγμα, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έγινε την ίδια εποχή με το αεροδρόμιο του Μονάχου στην Γερμανία (τέλειωσε περίπου ένα χρόνο νωρίτερα ) από την ίδια εταιρία (Χοφτην), το όποιο είναι τρεις φορές μεγαλύτερο, πολυτελέστερο με κυλιόμενους διαδρόμους παντού, γρανίτη πολύ καλής ποιότητας και όχι σαν του δικού μας φτηνιάρικο, με ψευδοροφές παντού άριστης ποιότητας χωρίς να φαίνονται οι λαμαρίνες (σαν να είναι παράγκα) και ο σκελετός μαζί με τους αγωγούς αερισμού και εξαερισμού, με τρία επισκευαστικά υπόστεγα ενώ εδώ ένα μόνο και με υποδομές για να δέχεται και τα νέα αεροπλάνα Α380 (τα διώροφα), με σκεπαστούς χώρους στάθμευσης πάρα πολλούς (εδώ χρεώθηκαν μεν αλλά δεν έγιναν ποτέ) και τέλος κόστισε περίπου 100 με 120 εκατομμύρια Euro παραπάνω από το δικό μας, δηλαδή η χρέωση τουλάχιστον 3,5 φορές επάνω από το αεροδρόμιο του Μονάχου.
Ο δε Κωστάκης γιατί όσο ήταν επάνω άφησε τους δικούς του να αλωνίζουν, να τρώνε, να διορίζουν τους γλείφτες και τους κοπρίτες Έλληνες (γιατί υπαρχουν και αυτοι) που δεν ήθελαν να πάνε στον ιδιωτικό τομέα γιατί εκεί πρέπει να δουλεύουν για να μην τους διώξουν αλλά και αυτοί το τυρί το είδαν την φάκα όμως;
Μέσα στην κυβέρνηση του Κωστάκη ήταν και ο Σαμαράς βέβαια (σας λέει τίποτα αυτό;)
Μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό (μόλις έγινε υπουργός πολιτισμού ως εκ θαύματος όλοι οι υπάλληλοι στο μουσείο της Ακρόπολης έγιναν Καλαματιανοί ψηφοφόροι), σκέψου να είναι πρωθυπουργός
Ο λεβέντης μας, αξιοκρατία στο μέγιστο!!!
Αυτά είχα να πω σαν απλός και βλάκας Έλληνας που είμαι και πληρώνω κάθε χρόνο στην εφορία πιο πολλά από τους πιο μεγάλους βιομηχάνους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους και εφοπλιστές.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!