tromaktiko: Καταγγελία για φώλες στην Ν.Σμύρνη

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καταγγελία για φώλες στην Ν.Σμύρνη



Θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό που συνέβη χθες το πρωί στην άνω Ν. Σμύρνη και έτυχε και ήμουν αυτόπτης μάρτυρας εκείνη την ώρα.

Δυο σκυλάκια δηλητηριάστηκαν από την ίδια φόλα. Και τα δύο σκυλάκια ίσα που τα πρόλαβαν τα αφεντικά τους
και τα έσωσαν από βέβαιο θάνατο αν και βέβαια δεν είναι τόσο σίγουρο ακόμα ότι γλίτωσαν τελείως τον κίνδυνο αφού έχουν
ακόμα κάποια προβλήματα στην κίνηση. Γι' αυτό όποιοι κάτοικοι της Ν. Σμύρνης βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους σε αυτήν την περιοχή πολύ μεγάλη προσοχή να μην ακουμπήσουν τίποτα ή ακόμα
και να τους βάλουν προστατευτικό στο στόμα τους. Τώρα όσον αφορά σε αυτόν τον "φιλόξενο" γείτονα που έβαλε τη φόλα θα ήθελα να του πω, σε περίπτωση που δεν έχει συναίσθηση του τί κάνει, ότι είσαι δολοφόνος ρε κάθαρμα. Δεν διαφέρεις σε τίποτα από ένα κατά συρροή δολοφόνο και να ξέρεις ότι έτσι και μάθουμε στην γειτονιά ποιος είσαι θα αναγκαστείς να μετακομίσεις από αυτή την περιοχή να μην σου πω και από αυτή την πόλη.
Αν είναι κάτι για το οποίο πιστεύεις ότι είναι το σωστό γιατί δεν τολμάς ρε συ να πεις ποιος είσαι και να παραδεχτείς ότι εσύ το έκανες; Αλλά επειδή είμαι ένας απλώς πολίτης και δεν είναι δουλειά μου να σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες ένα πράγμα έχω να σου πω: ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ! Σε αυτή την ζωή ή στην επόμενη θα το πληρώσεις... Να το θυμάσαι!!! Γιατί είσαι χειρότερος και από δολοφόνος ανθρώπων. Σκοτώνεις άνανδρα χωρίς κανένα κέρδος πλάσματα που δεν σου έχουν κάνει ποτέ κακό!
Αυτά είχα να πω! Στον μεν δολοφόνο θα το βρει μπροστά του το κακό που κάνει, και στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων προστατευτικά στο στόμα φίλοι μου γιατί μπορεί να αισθάνεται λίγο καταπιεσμένο το ζωντανό, αλλά τουλάχιστον γλιτώνει από τέτοια τέρατα που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι.
Συγγνώμη αν σας χάλασα την διάθεση!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!