tromaktiko: Ακόμα ένα θύμα της Euroserka

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ακόμα ένα θύμα της Euroserka



Η εταιρεία με τη επωνυμία Euroserka που εδρεύει στην Μάνδρα Αττικής και ασχολείται με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι...
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Κοροϊδεύουν τον κάθε ανυποψίαστο επενδυτή!
Όπως ξέρουμε αυτή την εποχή οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια. Οι (κύριοι) Αυτοί για να ελκύσουν το ενδιαφέρον των πελατών ισχυρίζονταν πως γνωρίζουν τις καλύτερες Ελληνικές και ξένες Τράπεζες και μπορούν να πάρουν δάνεια στο 100% της χρηματοδότησης.
Αυτό είναι μεγάλο ψέμα, ετσι κορόιδεψαν και μένα, μου είπαν για να αγοράσω μια άδεια φωτοβολταϊκού πάρκου 100kb και να την κατασκευάσω θα χρειαζόντουσταν 360.000 euro.
Κατά την συμφωνία που κάναμε μου ζήτησαν 30.000 euro και τα υπόλοιπα θα τα κάλυπτε η τράπεζα απο την χρηματοδότηση, ετσι και προχώρησε το πρώτο βήμα. Έδωσα μια προκαταβολή 10.000euro και στην πορεία όταν εγκρινόταν το δάνειο θα έδινα και τα άλλα 20.000 euro.
Δυστυχώς όμως το δάνειο δεν εγκρίθηκε, έχω χάσει τα χρήματα μου. Αυτοί μου λένε οτι τα χρήματα θα τα πάρω όταν η άδεια πωληθεί σε άλλον πελάτη.
Προσοχή σας λέω οι τύποι είναι κλασικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!
Η απάντηση τους ήταν να περιμένω για να κερδίζουν χρόνο, η άλλη απάντηση ήταν πήγαινε μας δικαστικός.
Για να μην πάθετε τα ίδια σε παρόμοιες περιπτώσεις αφού συμβουλευτικά δικηγόρο πολύ αργότερα η προκαταβολή που δίνετε να είναι ελάχιστης αξίας.
Οι (Κύριοι) ισχυρίζονται οτι τοποθετούν Γερμανικά πάνελ αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν Κινέζικα κ εσείς τα πληρώνετε για Γερμανικά!
Εύχομαι να μην βρεθεί άλλος στην θέση μου.

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!