tromaktiko: Καταγγελία για διαγωνισμό της Αnytime

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Καταγγελία για διαγωνισμό της Αnytime



Καλησπέρα σας συμμετείχα στον διαγωνισμό της anytime Interamerican στο facebook apps.facebook.com/anytimeparking. Σε αυτον τον διαγωνισμό λοιπον...
οι 5 πρώτοι προχωράνε στην δευτερη φαση οπου διαγωνίζονται ζωντανα για ενα αυτοκινητο ενω λοιπον εγω και άλλοι 4 ήμασταν στην 5αδα η Ιντεραμερικαν αποφάσισε  να μας διαγραψει χωρις κανεναν λογο και χωρις να εχουμε παραβει  κανεναν ορο και να βάλει στην θεσει μας 5 δικους του ανθρωπους.

Ορίστε και η επίσημη ανακοινωσει τους

=======
Anytime Online
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας,

η 1η φάση του διαγωνισμού της Anytime ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η  τελική πεντάδα προκύπτει από τους έλεγχους που διενεργήθηκαν στα  υψηλότερα καταγεγραμμένα σκορ, προκειμένου να διασφαλίσουμε το σωστό  και δίκαιο αποτέλεσμα για όλους εσάς που συμμετείχατε. Σκοπός μας ήταν
να δημιουργήσουμε ένα διαγωνισμό, ο οποίος θα έδινε πολλή χαρά τόσο  κατά την 1η φάση του, λόγω του "fun" χαρακτήρα του, όσο και κατά τη 2η  φάση του με το μεγάλο δώρο. Συνεπώς, οι απόπειρες που παρατηρήθηκαν για την επίτευξη υψηλών βαθμολογιών με ανορθόδοξες μεθόδους, δε συνάδουν ούτε με την παραπάνω λογική, ούτε με την κοινή αντίληψη του "fair play" και γι' αυτό το λόγο -και σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού- διαγράφηκαν.

Η τελική πεντάδα που θα συμμετάσχει στη 2η φάση του διαγωνισμού για τη διεκδίκηση του Mini Cooper Cabrio, αποτελείται από τους:

1. K*** Pa** 21040
2. K**** A**** 21025
3. P*** K*** 21020
4. P@@@ T@@@ 21015
5. P***** S**** 21015

Καλή επιτυχία στην τελική πεντάδα! Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο event με πολλές εκπλήξεις! Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες.
=====


Απο την Εταιρεια Fortune Α.Ε που ειχε αναλαβει τον διαγωνισμο μου  ειπαν οτι δεν υπηρξε "ανορθόδοξη μεθόδος" και πως ηταν αποφαση καθαρα  της Ιντεραμερικαν να μας αφαιρέσουν απο την τελικη πενταδα και να  επικοινωνησω μαζι τους.
Τελικα η επικοινωνια κατέστη δυνατη μετα απο 30+ τηλεφωνα που τους  εκανα και μονο οταν εγραψα για αυτο το θεμα σε ενα forum και με καλεσε  ο δικηγορος της ιντεραμερικαν να με τραμπουκισει και να μου πει πως αν  γνωστοποιησω το θεμα θα με παει "μεσα"...

Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!