tromaktiko: Καρέ- καρέ όλα επεισόδια που αμαύρωσαν την Ιστορία του Ηρακλείου Για πρώτη φορά στην Ιστορία ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο!

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Καρέ- καρέ όλα επεισόδια που αμαύρωσαν την Ιστορία του Ηρακλείου Για πρώτη φορά στην Ιστορία ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο!



Για πρώτη φορά στην Ιστορία ακυρώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο
Η έκρυθμη κατάσταση στο κέντρο της πόλης, οδήγησε στην απόφαση να ακυρωθεί η παρέλαση. "Μαύρη" σελίδα στην Ιστορία του Ηρακλείου. Διαβάστε λεπτό προς λεπτό όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση αυτή!
"Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αποφασίσαμε να ματαιωθεί η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση". Με αυτή την ανακοίνωση, δημοσιοποιήθηκε η απόφαση για την ακύρωση της παρέλασης.

Το συγκεντρωμένο πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών, το οποίο δεν αποχωρούσε από το κέντρο, οδήγησε τις τοπικές Αρχές στην απόφαση για την ματαίωση της παρέλασης. Την ίδια ώρα στα Χανιά, η παρέλαση διεξήχθη κανονικά.

Εκκληση Αρχιεπισκόπου

"Είμαστε ένας λαός, μια πατρίδα, μια κοινωνία και μια Εκκλησία. Παρακαλώ πολύ να μην ματαιωθεί η παρέλαση. Να σεβαστούμε και να τιμήσουμε τους νεκρούς μας και τους εαυτούς μας. Να μη πάψουμε να τιμούμε τα αδέφια μας", είπε ο κ.κ. Ειρηναίος!

Αξίζει να σημειωθει ότι για πρώτη φορά η κατάθεση στεφάνου έγινε νωρίτερα στο άγαλμα Δασκαλογιάννη στη λ. Δικαιοσύνης για το φόβο των επεισοδίων.


 




Αξίζει να σημειωθει ότι για πρώτη φορά η κατάθεση στεφάνου έγινε νωρίτερα στο άγαλμα Δασκαλογιάννη στη λεωφόρο Δικαιοσύνης για το φόβο των επεισοδίων.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!