tromaktiko: Οι Κωλοτούμπες με τον Γλυκούλη ... μας δουλεύουν κανονικά!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι Κωλοτούμπες με τον Γλυκούλη ... μας δουλεύουν κανονικά!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Εδώ και αρκετές ημέρες ακούμε για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα αρχίσαμε να βλέπουμε και διάφορους υποψηφίους να κονταροκοπιούνται “λεκτικά” στα...
τηλεπαράθυρα υπερασπιζόμενοι τα κόμματα τους! Εκλογές λοιπόν λένε ότι έρχονται αλλά κανένας από τους ανευθυνο-υπεύθυνους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και ο "Γλυκούλης" που έχουν ορίσει ως πρωθυπουργό δεν μας δίνουν συγκεκριμένη ημερομηνία! (εν το μεταξύ μας ανακοινώνουν συνεχώς μέσων των δημοσιοκάφρων τους όλο και καλύτερες δημοσκοπικές για αυτούς μετρήσεις.) Ναι μεν αλλά … θα δούμε … πρέπει να ολοκληρώσουμε … και γενικά αοριστίες και γενικολογίες που δείχνουν για άλλη μία φορά το πόσο μας υπολογίζουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί “Νενέκοι”οι οποίοι μας έφεραν αλλά και μας οδηγούν με τις προσχεδιασμένες πράξεις τους σε ένα ζοφερό μέλλον!

Ανθρωπάρια όλοι τους δίχως λόγο και μπέσα, χωρίς ανδρισμό και συνείδηση αυτοαναιρούνται καθημερινά ενώ με τις “κωλοτούμπες” που πραγματοποιούν εδώ και καιρό θα μπορούσαν να διασχίσουν ένα ολόκληρο ... λιβάδι! Τώρα που είπα λιβάδι έχω την αίσθηση ότι οι εν λόγω κύριοι μας θεωρούν πλέον “ζωντόβολα” τα οποία μπορούν να οδηγήσουν με τα κόλπα και τις μεθόδους τους στην προδιαγεγραμμένη “Βαλκανοποίηση" μας (με μισθούς Βουλγαρίας και κόστος ζωής Βρυξελλών) στο βωμό της λεγόμενης ανταγωνιστικότητας που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τα ήδη υπέρογκα κέρδη των έσωθεν και έξωθεν φίλων, πατρόνων και ... χορηγών τους!

Ο δικομματισμός αμύνεται πλέον με νύχια και με δόντια για να διατηρήσει τα “κεκτημένα” και τα "κλεμμένα" τόσων “κερδοφόρων” χρόνων εξουσίας αλλά και για να αποφύγει τον καταλογισμό των μεγάλων πολιτικών αλλά και ποινικών ευθυνών των πρωτοκλασάτων και όχι μόνο στελεχών του.

Όπλα του έχει την παραπληροφόρηση, την κινδυνολογία, τις εσκεμμένες προβοκάτσιες, τις θεατρινίστικές επικοινωνιακές υπερβολές (όπως την πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση “σκούπα” για τους λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας την ώρα που τα σύνορα μας συνεχίζουν να είναι ξέφραγο αμπέλι) και τέλος την πολυδιάσπαση με την δημιουργία “δορυφορικών” πολιτικών σχηματισμών τους οποίους χρησιμοποιεί για να μαζέψει (στο διπλανό μαντρί) όσους περισσότερους μπορεί από τους δυσαρεστημένους συμπατριώτες μας!

Φίλες/οι χρέος και ευθύνη όλων μας είναι να αντισταθούμε με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους στην νέα “κατοχή” ενάντια στους νέους “Χίτες” και “Ταγματασφαλίτες” της Μέρκελ και των Τοκογλύφων που επιβουλεύονται την δημόσια αλλά και την ιδιωτική περιουσία μας, τον ήλιο, την θάλασσα, τον αέρα μας αλλά και τον πλούτο που κρύβει η Ελληνική γη μας!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!